Zmáčkněte ESC pro zavření

Vycvik psa cast

Tipy na vše o Vycvik psa cast přímo od chovatelů pro chovatele.

Cao de Castro Laboreiro


Cao de Castro Laboreiro Povaha plemene I když toto plemeno pochází z venkova, nikdo nemůže říci, že se jedná o ledajakého vesnického prosťáčka. Cao de Castro Laboreiro využívá..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Chůze na vodítku by Ian Dunbar


Aug 29, 2022 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Výcvik. Téměř neuplyne den, kdy by se mně někdo neptal, jak naučit psa chodit na vodítku.

Co chcete vědět o Vycvik Psa Cast?

Chcete vědět více o Vycvik Psa Cast? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Vycvik Psa Cast a podobných témat.

Když bolí záda


Jun 7, 2017 ... Sekce: Péče o zdraví psa. Houser nebo ischias jsou slova, ... Jenže lidé nejsou jediní, koho tahle důležitá část těla umí pěkně potrápit.

Gump, pes, který naučil lidi žít


Sep 27, 2019 ... Příběh vyprávěný očima toulavého psa Gumpa. ... Organizaci zůstává jen část, která je použita pro psy, které sami zachrání a umístí do ...

Více toho o vycvik psa cast nemáme

Pro další informace o vycvik psa cast zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vycvik psa cast.