Zmáčkněte ESC pro zavření

Zajic

Tipy na vše o Zajic přímo od chovatelů pro chovatele.

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Španělský galgo


Povaha plemene Španělský galgo je klidný, spíše rezervovaný pes. Ovšem při lovu je živý a průbojný. Je vytrvalý, inteligentní, zvědavý a přítulný k dětem, věrný svým pánům, v ..

Sloughi - Arabský chrt


(sluga, Arabian Chrt) Povaha plemene Sloughi je pes s poněkud složitější povahou. Je velmi citlivý. K cizím lidem je nedůvěřivý a může být i agresivní. Pokud však získáte jeho..

Sicilský chrt - honič


(Cirneco delľ Etna, Sicilian Hound) Povaha plemene Sicilský chrt je lovecký pes, přizpůsobený náročnému terénu, dobře odolává chladu a dešti. Vhodný zejména pro lov divokých k..

Sedmihradský honič


(Erdelyi kopo) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem sedmihradského honiče je ale ne..

Plavý bretaňský baset


(Basset Fauve de Bretagne)   Povaha plemene Plavý bretaňský baset je především vášnivý lovec, dnes je ale chován i jako velmi příjemný a kamarádský společník. Má vyváženou, ne..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Istrijský krátkosrstý honič


Istrijský krátkosrstý honič (Istarski Kratkodlaki Gonič, Istrian Short-haired Scent Hound) Povaha plemene Istrijský krátkosrstý honič je výborný honič, používaný hlavně na lov..

Istrijský hrubosrstý honič


Istrijský hrubosrstý honič (Istarski Oštrodlaki Gonič, Istrian Wire-Haired Scent Hound, barbini) Povaha a charakter Istrijský hrubosrstý honič je prvotřídní lovecký honič, kte..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Ibizský chrt


Ibizský chrt (Ibizský podenco, Podenco Ibizenco, Ca Eivissec, Ibizan Hound, Baleárský pes, Baleárský chrt)   Povaha plemene Ibizský podenco je laskavý pes, oddaný svému pánu. ..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Erdelyi Kopo


Erdelyi Kopo (Sedmihradský honič) Povaha plemene Tito psi mají svůj samostatný úsudek, jsou velmi inteligentní a také iniciativní. Nejdůležitějším povahovým rysem erdelyi kopo..

Drever


Drever (Švédský jezevčíkovitý brakýř) Povaha plemene Drever je odvážný, houževnatý a neúnavný pes. Doma se však chová klidně. Je velmi přítulný a rád se zdržuje v přítomnosti ..

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Beagle Harrier


Beagle Harrier (Bígl harrier) Povaha plemene Beagle Harrier Beagle Harrier je klidný a velmi přátelský k lidem, včetně dětí. Jako honič je velmi učenlivý, šikovný a akční. Zkr..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Auvergneský ohař krátkosrstý


Auvergneský ohař krátkosrstý (modrý auvergneský ohař, Braque d'Auvergne, Auvergne Pointing Dog) Povaha plemene Auvergneský ohař krátkosrstý je inteligentní pes, který se snadn..

Artoisský honič


Artoisský honič (Artéský honič, Pikardský honič, Chien d´Artois, Artois Hound) Povaha plemene Artoisský honič je společenský pes, který velmi dobře snáší život ve smečce. Je p..

Artésko-normandský baset


Artésko-normandský baset (baset, Basset artésien normand, Artesian-Norman Basset) Povaha plemene Artésko-normandský baset je skvělý lovecký pes, který může být použit pro různ..

Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc


Jan 12, 2018 ... Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc. Spousta milovníků králíků si plemeno vybírá hlavně podle jeho vzhledu. Čím rozkošnější, tím lepší.

Zuzanka - hopsající mopsík


Oct 27, 2017 ... Do dvou měsíců byla v pořádku, ale pak začala skákat jak zajíc. Nevím proč." Cože? Slyším dobře? Ona neví proč?

Tajemství psích tlapek


Jan 8, 2020 ... Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc. Spousta milovníků králíků si plemeno vybírá hlavně podle jeho vzhledu. Čím rozkošnější, tím lepší.

Mořský vlk není jen druh ryby!


Jul 17, 2017 ... Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc. Spousta milovníků králíků si plemeno vybírá hlavně podle jeho vzhledu. Čím rozkošnější, tím lepší.

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc. Spousta milovníků králíků si plemeno vybírá hlavně podle jeho vzhledu. Čím rozkošnější, tím lepší.

Proč psi vyjí?


Sep 2, 2019 ... Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc. Spousta milovníků králíků si plemeno vybírá hlavně podle jeho vzhledu. Čím rozkošnější, tím lepší.

Více toho o zajic nemáme

Pro další informace o zajic zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zajic.