Zmáčkněte ESC pro zavření

Zakladni typy a chovani psu

Tipy na vše o Zakladni typy a chovani psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Bernský honič


Bernský honič Povaha plemene Bernský honič patří mezi lovecká plemena, která se dnes musí přizpůsobovat moderní době. Jejich původně lovecké zaměření se stává překážkou pro pl..

Auvergneský ohař krátkosrstý


Auvergneský ohař krátkosrstý (modrý auvergneský ohař, Braque d'Auvergne, Auvergne Pointing Dog) Povaha plemene Auvergneský ohař krátkosrstý je inteligentní pes, který se snadn..

Psychologická typologie psů


Feb 6, 2015 ... Stejně jako u lidí, i u psů existují různé typy povah. Psi se liší nejen… ... Velkou roli v chování psa hraje strach a to, jak mu čelí.

Co chcete vědět o Zakladni Typy A Chovani Psu ?

Chcete vědět více o Zakladni Typy A Chovani Psu ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zakladni Typy A Chovani Psu a podobných témat.

Výcvik - Obrany


Dec 6, 2014 ... Každý z psů byl za dlouhé vodítko a postroj uvázaný k jednomu sloupu, ... Ve stručnosti si probereme dva základní typy nácviku obrany, ...

Kastrovat či nekastrovat II. - psi


Nov 26, 2016 ... Mimo to se kastrací psů zamezí i jejich nežádoucímu sexuálnímu chování. Vymizí útěky, kopulační chování vůči “všemu živému”.

Kousnout může každý


Feb 16, 2015 ... Začněme nejprve základní otázkou - co vede psa k pokousání? ... Stejně jako u lidí, i u psů existují různé typy povah.

Nosework - sport pro všechny čmuchače


Aug 22, 2016 ... Při noseworku se můžete setkat se čtyřmi typy prohledávaných prostor: Interiéry - může jít o vyhledávání pachů jen v jedné místnosti nebo i po ...

Dopřejte svému pejskovi masáž


Sep 24, 2019 ... Profesionální terapeut by měl z chování a pohybů psa přesně určit, ... Masáže se nehodí jen pro pracovní a sportovní typy psů.

Kočičí projevy lásky


Jul 12, 2017 ... Některé z koček patří mezi vítací typy. ... už tak silné jako u divokých psů, stále ale hrají v životě a chování psa velmi důležitou roli.

Jak vyrobit hamaku pro potkany?


Jun 8, 2021 ... V našem článku jsme představili základní typy, na trhu jsou však například i závěsné tunely, které vašim mazlíčkům poskytnou také dostatek ...

Pozor na teplé kraje


Jul 9, 2014 ... Projevy jsou různé a patrné i na chování zvířete. Pes může mít horečky, zhubne, ... Stejně jako u lidí, i u psů existují různé typy povah.

Kočičí projevy lásky


Jul 12, 2017 ... Stačí si všímat jejího chování. Vítání. Některé z koček patří mezi vítací typy. ... Na základní principy jeho bezpečného používání.

Epilepsie u psa


Apr 18, 2016 ... Epilepsie je u psů překvapivě častým problémem a mnohdy ani neznáme její příčinu. ... Rozlišujeme tři základní typy epilepsie podle vzniku:.

Více toho o zakladni typy a chovani psu nemáme

Pro další informace o zakladni typy a chovani psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zakladni typy a chovani psu .