Zmáčkněte ESC pro zavření

Zbyl mi jen on

Tipy na vše o Zbyl mi jen on přímo od chovatelů pro chovatele.

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Malý münsterlandský ohař


Malý münsterlandský ohař Povaha plemene Malý münsterlandský ohař je inteligentní, poslušný a mírumilovný pes. Má pozitivní vztah k životu a nekomplikovanou a veselou povahu. J..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Ardenský bouvier


Ardenský bouvier Povaha plemene Ardenský bouvier je chytrý a energický pes. Vyniká velkou vytrvalostí a je značně otužilý. Ke své rodině je přítulný a rád si hraje. Bývá poněk..

Americký buldok


Americký buldok (Americký bulldog, americký buldog, American Bulldog) Povaha plemene Buldok je vynikající společník, výborný hlídač a mimořádně oddaný pes. Byl zrozen, aby slo..

Více toho o zbyl mi jen on nemáme

Pro další informace o zbyl mi jen on zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zbyl mi jen on.