Zmáčkněte ESC pro zavření

Zivot az do konce

Tipy na vše o Zivot az do konce přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Kavkazský ovčák


Kavkazský ovčák (kavkazský pastevecký pes, kavkazský pastevec) Povaha plemene Kavkazský pastevecký pes je sebevědomý. Nesnese nespravedlnost. Je nezávislý a spoléhá jen sám na..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Thajský ridgeback


(Thailand Ridgeback)   Povaha plemene Thajský ridgeback je velmi inteligentní, aktivní a milé plemeno. Má velmi rád pohyb. Pozorně sleduje své okolí, proto je dobrým hlídačem...

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Pyrenejský mastin


(Mastin de los Pirineos) Povaha plemene Pyrenejský mastin je inteligentní a bdělý pes. Je to spolehlivý a poslušný společník a ochránce. Ke své rodině jsou tito psi přátelští ..

Pumi


Povaha plemene Pumi je velice živý a temperamentní pes, oddaný svému pánovi. Zadané úkoly plní s nadšením. Je to bystrý a neúnavný pes, občas může být trochu hlasitý. Tato pro..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Co chcete vědět o Zivot Az Do Konce?

Chcete vědět více o Zivot Az Do Konce? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zivot Az Do Konce a podobných témat.

Kočičí porod od začátku do konce


Jun 21, 2019 ... Pojďte si ho se mnou projít od začátku až do konce,… ... Nástrahy života ve městě - jak přejít bezpečně silnici? Život se psem ve městě má ...

Kitten Lady zachraňuje koťata


Sep 14, 2018 ... Seznámíte se ale i s jejich příběhy a často sledujete jejich cestu od příchodu k Hannah, občas i boj o život, k adopci do nové (a ...

Psí život v Anglii


Mar 25, 2017 ... Statisticky má Anglie dokonce mnohem víc psů, než ČR, a to i vzhledem k rozloze! Přesto všude, kde jsem měla doposud možnost v Anglii bydlet ...

Kočičí zabiják FIP


May 26, 2016 ... S viry způsobujícími FIP se za život dostane do styku většina koček, ... Pojďte si ho se mnou projít od začátku až do konce, ...

Den pro zvíře


Sep 13, 2017 ... ... bude na něj mít čas, finance a musí se o něj postarat až do konce jeho života. V útulcích pak nebudou trávit „stáří“ odložení psi.

Plán štěňátka: Život poté...


Jul 27, 2016 ... Nehody se mohou stát dokonce i tomu nejlépe vychovanému psovi a tak se snadno můžete ocitnout v situaci, kdy budete odpovědni za náhradu škod na ...

Pároví hlodavci


Oct 16, 2014 ... Život v teráriu může být pro hlodavce dokonce příjemnější než „divočina“. Zvlášť pokud uděláte všechno pro jejich spokojenost – to se týká ...

Život bulíka - Pane Bullže!


Aug 28, 2017 ... Život bulíka - Pane Bullže!, Články, PESWEB. ... Já do hluboké chodím nerad. ... Dneska přijdu k večeru, tak ať to vydržíš.“ Nikam nejdu.

Nejúžasnější kočičí hrdinové


Jul 13, 2018 ... I kočky dokážou být hrdinkami, dávat vlastní život všanc, aby někoho zachránily před ... Pojďte si ho se mnou projít od začátku až do konce, ...

Najdeme psí hrdiny?


Feb 10, 2019 ... Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou ... Mají k tomu možnost od těchto hodin až do konce února a to ...

Kurz pro praktický život se psem


... cviky využitelné pro praktický život se psem, výcvik probíhá formou pozitivní motivace, která je vhodná pro všechna psí plemena (dokonce nejen pro psy).

Psí historie I.: kosmonaut Lajka


May 20, 2016 ... Po pěti sedmi hodinách už nejevila známky života. ... psí společník někdy neuposlechne povel nebo dokonce provede nějakou rošťárnu ve.

Více toho o zivot az do konce nemáme

Pro další informace o zivot az do konce zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zivot az do konce.