Zmáčkněte ESC pro zavření

Zivot ve smecce

Tipy na vše o Zivot ve smecce přímo od chovatelů pro chovatele.

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Artoisský honič


Artoisský honič (Artéský honič, Pikardský honič, Chien d´Artois, Artois Hound) Povaha plemene Artoisský honič je společenský pes, který velmi dobře snáší život ve smečce. Je p..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Malý modrý gaskoňský honič


Malý modrý gaskoňský honič Povaha plemene Tito psi mají vřelou povahu. Co se týče jeho pracovních vlastností, malý gaskoňský honič má výborný čich, všestranné lovecké nadání a..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Anglický foxhound


Anglický foxhound (anglický foxhaund, English Foxhound) Povaha plemene Foxhound je energický, silný pes, který pro svůj život potřebuje především dostatek pohybu. Nehodí se pr..

Afghánský chrt


Afghánský chrt (afgánský chrt, Afghan Hound) Povaha plemene Důstojný, vznešený, hrdý, majestátní a nezávislý. Tak by se dala charakterizovat typická povaha afghánského chrta. ..

Prasátko v psí smečce


Nov 6, 2014 ... Plánované prasátko mělo přijít někdy na jaře roku 2014. Ovšem, jak už to tak bývá, člověk míní, život mění… Prasátko v psí smečce. Z našich pěti ...

Co chcete vědět o Zivot Ve Smecce?

Chcete vědět více o Zivot Ve Smecce? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Zivot Ve Smecce a podobných témat.

Serval: Trochu kočka, trochu pes


Jan 18, 2019 ... I ve skoku do výšky serval exceluje, zvládne vyskočit až 3 metry vysoko. ... To by mu mělo zajistit vhodné podmínky pro život a vhodné ...

10+1 Mýtus o psech


Sep 4, 2015 ... Foto: Jaina Bartáková, archiv PesWeb. Sekce: Zajímavosti & Ze života psů a koček, Život se psem/kočkou. 1. "Pes by neměl jíst syrové maso, ...

Kastrace psů


Feb 21, 2014 ... Realita ve veterinární praxi je však někdy jiná. ... jsou-li v nadměrném počtu, ztrácejí šanci prožít slušný a důstojný život.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Ve výsledku dosáhnete toho, že zapískání, které pro psa nemělo žádný význam, je teď podnětem ... I psí mozek stárne: život se psem seniorem.

Co dělat, když se dva psi poperou


Feb 12, 2014 ... Proč se psi perou? Agrese patří do normálního repertoáru chování každého psa. V přirozených podmínkách pomáhá psům získat věci nutné k přežití.

Více toho o zivot ve smecce nemáme

Pro další informace o zivot ve smecce zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zivot ve smecce.