Zmáčkněte ESC pro zavření

Onemocneni oci rady pro chovatele psů

Potřebujete rady a informace o tématu Onemocneni oci pro pohodu vašeho psího miláčka? Tady najdete vše co potřebujete o Onemocneni oci.

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Rotvajler


(Rottweiler) Povaha plemene Rotvajler je velice inteligentní pes. Je poslušný, lehce ovladatelný. Dokáže přijímat velice různorodé úkoly a jeho využití je přes policejní a arm..

Pomeranian


Povaha plemene Pomeranian Pomeraniani jsou typičtí svým přátelským hravým a temperamentním chováním. Milují být v přítomnosti svých majitelů a je známo, že je velmi úzce brání..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Bordeauxská doga


Bordeauxská doga Povaha plemene Tento pes působí naprosto klidným, vyrovnaným až flegmatickým dojmem - ostatně vzhledem ke své velikosti nemá zapotřebí na sebe dále upozorňova..

Epilepsie u psa


Sep 30, 2019 ... I když se o epilepsii u psů příliš nemluví, není to onemocnění vzácné. ... Při pohledu do očí vidíme mihotavý pohybm, nebo se oči takzvaně ...

Co chcete vědět o Onemocneni Oci?

Chcete vědět více o Onemocneni Oci? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Onemocneni Oci a podobných témat.

Péče o psí oči


Aug 23, 2021 ... Pro péči o oči psa je velmi podstatné prostředí, v kterém žije. ... problému vznikající dlouhodobé onemocnění vyžadující náročnou péči.

Co určuje barvu kočičích očí?


Dec 14, 2017 ... Oči bývají tím prvním, čeho si na kočce všimneme, a určitě mi dáte za pravdu, ... Artróza se řadí mezi nejčastější onemocnění kloubů u psů.

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Trápí vašeho pejska ✓ úporné a otravné škrábání? Ani pejskům se nevyhýbají různá ✓ kožní onemocnění, u kterých je důležité zahájit včas ...

Kočičí rýma


Jun 5, 2019 ... Kočičí rýmou se totiž označuje souhrn onemocnění, mezi jejichž ... Později se začnou v koutcích očí a nosu dělat zaschlé krusty a může začít ...

Červené oko


Sep 15, 2015 ... K zarudnutí očí dochází, když se cévky spojivky - růžová „část" víček, ... deformacemi očních víček nebo při onemocnění třetího víčka.

Jak vyhodnotit stav psa v akutním stavu


Jul 2, 2021 ... ... může být úraz hlavy, otrava a nebo závažné interní onemocnění. ... Pokud je zornice očí rozdílná, je podezření na úraz hlavy a stav ...