Zmáčkněte ESC pro zavření

Čínský chocholatý pes

Tipy na vše o Čínský chocholatý pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Kurz vystavovatele


Eva Nutzová –, rok nar. 1973 - Psi ji provází životem od nepaměti. Začínala výcvikem služebních plemen a dostala se až k chovu plemene Čínský chocholatý pes.

Co chcete vědět o Čínský Chocholatý Pes?

Chcete vědět více o Čínský Chocholatý Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Čínský Chocholatý Pes a podobných témat.

10 psích plemen citlivých na chlad


Dec 28, 2016 ... Čínský chocholatý pes. Původně byli chováni tito psi pro lov krys na čínských lodích. Nyní jsou to běžně chovaná společenská plemena. Čínský ...

Psí kvíz


Dec 27, 2011 ... 3.jaký druhý druh srsti může mít čínský chocholatý pes. a) husinka. b) andělka. c) labutěnka. 4)staroanglický ovčák je. a) vydrař. b) briard.

Čínský chocholatý psík Kvido


Apr 8, 2014 ... Kvido byl čínský chocholatý psík. Narodil se 27.9.2013. Je ze 4 sourozenců (1 fenka a 3 pejsci). Jeho máma je naháč a jeho otec je labutěnka ...

Můj psí život.


Feb 22, 2014 ... Např. souse-dův pes, kočka za plotem, listonoš, ....Už ve 3 měsících mi panička stále opakovala: Sedni, k noze a ke mně.

Více toho o Čínský chocholatý pes nemáme

Pro další informace o Čínský chocholatý pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Čínský chocholatý pes.