Zmáčkněte ESC pro zavření

Americký pitbulteriér

Tipy na vše o Americký pitbulteriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... ... čím dál větší oblibu u majitelů plemen typu bull jako jsou například APBT (americký pitbulteriér), AST (americký stafordšírský teriér), ...

4. Gentle bull show


Akce je určena pro všechny bull rasy, z organizačních důvodů se výstavy nemohou zúčastnit rasy: Americký pitbulteriér, Americký stafordšírský teriér a ...

Co chcete vědět o Americký Pitbulteriér?

Chcete vědět více o Americký Pitbulteriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Americký Pitbulteriér a podobných témat.

Historie záchranářských psů


Feb 27, 2015 ... ... Zlatý retrívr, Labrador, kříženci, ale i Americký pitbulteriér,“ uvádí Jiří Zeman psy, kteří byli nebo jsou atestovaní pro praxi.

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Více toho o Americký pitbulteriér nemáme

Pro další informace o Americký pitbulteriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Americký pitbulteriér.