Zmáčkněte ESC pro zavření

Anglický toy teriér

Tipy na vše o Anglický toy teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Anglický toy teriér


Anglický toy teriér (English Toy Terrier, Black & Tan) Povaha plemene Přestože je to malý pes, má všechny vlastnosti velkých teriérů. Je inteligentní, přátelský a citlivý. Ang..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Co chcete vědět o Anglický Toy Teriér?

Chcete vědět více o Anglický Toy Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Anglický Toy Teriér a podobných témat.

Lykoi - kočka vlkodlak


Jul 19, 2019 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Pořízení psa přes inzerát


Dec 28, 2017 ... toy pudl. Často lidé ze zahraničí pořizují i trpasličí plemena, jako je yorkšírský teriér. Nakupovat na internetu je dnes naprosto běžná věc, ...

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér ... Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře. Je to oddaný pes ...

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Treibball - když pes pase balón


Apr 10, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Překážkové závody v roce 2022


Feb 27, 2022 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Mazlení s kočkami může i léčit


Aug 27, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Pes, nebo chameleon?


Jun 13, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Jak oslavit Velikonoce s kočkou


Apr 9, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Anglický toy teriér. Ačkoli jde o malého psíka, teriéra v sobě prostě nezapře.

Více toho o Anglický toy teriér nemáme

Pro další informace o Anglický toy teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Anglický toy teriér.