Zmáčkněte ESC pro zavření

Belgický ovčák

Tipy na vše o Belgický ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Belgický ovčák


Belgický ovčák (malinois, groenendael, tervueren, lakenois) Povaha plemene Plemeno belgických ovčáků je známé především díky celé řadě vynikajících povahových vlastností, kter..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Písek zaplní stovky belgických ovčáků


May 3, 2019 ... Na návštěvníky čeká také bohatý program, včetně doprovodného Agility závodu Fitmin Open Cup nebo speciální výstavy belgických ovčáků s mnoha ...

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Policií nejčastěji používaným plemenem je německý a belgický ovčák. V armádě je pes hned po útočném noži druhou nejstarší používanou zbraní.

Co chcete vědět o Belgický Ovčák?

Chcete vědět více o Belgický Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Belgický Ovčák a podobných témat.

Psí překážkové dráhy – to je agility


Mar 30, 2015 ... border kolie či australský nebo belgický ovčák, která mají pro tento druh sportu určité přirozené nadání, agility je určeno pro všechna plemena, ...

Plemena psů vhodná do rodiny


Dec 2, 2015 ... ... šeltie nebo belgický ovčák (ideální jako mazlíček i hlídač domu). ... Zde se řadí plemeno německý ovčák, rotvajler, labradorský retrívr ...

Více toho o Belgický ovčák nemáme

Pro další informace o Belgický ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Belgický ovčák.