Zmáčkněte ESC pro zavření

Border teriér

Tipy na vše o Border teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Border teriér


Border teriér Povaha plemene Border teriér je vysoce inteligentní, k životu se staví věcně a s velkou houževnatostí. Tito psi jsou také veselými společníky a v rodinném kruhu ..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... Která plemena trimování potřebují? Jsou to: anglický a americký kokršpaněl, anglický špringršpaněl, belgičtí a bruselští grifonci, border teriér ...

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Co chcete vědět o Border Teriér?

Chcete vědět více o Border Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Border Teriér a podobných témat.

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... ... na oblibě získal rovněž Yorkšírský teriér, familiérně nazývaný také ... velmi populární Border Kolie či malý exotický psík Lhaso Apso.

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... ... kolie (border, australská i krátkosrstá kolie), německý ovčák, ... německý boxer a teriéři (jorkširský či australský silky teriér).

Více toho o Border teriér nemáme

Pro další informace o Border teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Border teriér.