Zmáčkněte ESC pro zavření

Boykin španěl

Tipy na vše o Boykin španěl přímo od chovatelů pro chovatele.

Boykin španěl


Boykin španěl (Boykin Spaniel) Povaha plemene Boykin španěl je oblíbeným psím plemenem v Americe. Je využíván jak k lovu menších zvířat, tak také jako věrný, aktivní a mírumil..

Co chcete vědět o Boykin španěl?

Chcete vědět více o Boykin španěl? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Boykin španěl a podobných témat.

18 zabijáckých psů


Jun 12, 2018 ... Občas cedule prostě lžou. Třeba ta s nápisem SLEVY nebo DEJ PŘEDNOST V JÍZDĚ. A občas lžou i jiný cedule... POZOR NA PSA!

Kouzla tužkou


Apr 5, 2019 ... Kdo by nechtěl mít na zdi portrét? Navíc když se jedná o portrét zvířecího člena rodiny :) K neuvěření, že tyto portréty vykouzlila tužka .

Rrrrrrrrruce prrrrrryč!


Oct 17, 2017 ... Řekla bych, že vás není zrovna málo, což? A teď zvedněte ruku ti z vás, kdo máte doma pejska, který oceňuje větší osobní prostor nebo vy, kteří ...

Vlečky a voda pro lovecké psy


v případě nepříznivého počasí místo vody dohledávka a aport v terénu; po celou dobu zaměření na poslušnost a práci u nohy. Cena: 350,-Kč/pes. PROPOZICE + ...

Masové pamlsky


Nov 19, 2017 ... Ingredience: Maso - játra, srdce, sekaná, kuře, ryby, rybičky v konzervě, barf maso... (maso lze syrové i vařené); 1-2 rozdrcené stroužky ...

Více toho o Boykin španěl nemáme

Pro další informace o Boykin španěl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Boykin španěl.