Zmáčkněte ESC pro zavření

Briard Francouzsk

Tipy na vše o Briard Francouzsk přímo od chovatelů pro chovatele.

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Vyčesávání psích chlupů


Mar 17, 2015 ... briard. Co se týče volby toho správného nástroje, základní dělení je na kartáče a hrabla a na hřebeny, které se pak dále mohou lišit podle ...

Co chcete vědět o Briard ?

Chcete vědět více o Briard ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Briard a podobných témat.

Psí kvíz


Dec 27, 2011 ... ... briard c) bobtail 5.nejmenší pes na světě je a) čivava b) pražský krysařík c)bišonek 6.knírač nemůže mít barv.

Mondioring aneb psí kruhový trénink


May 21, 2020 ... ... briard, švýcarský ovčák nebo dobrman. V ČR soutěží i cane corso.” Každý závod má jiný scénář a kulisy, liší se povrch ringu i předměty na ...

Co ohrožuje psa v zimě?


Zima přináší pro psy spoustu nebezpečí, kterým se dá předcházet. Omrzliny tlapek, rozpraskané polštářky na tlapkách, zánět močového měchýře a mnoho dalšího.

Více toho o Briard Francouzsk nemáme

Pro další informace o Briard Francouzsk zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Briard Francouzsk.