Zmáčkněte ESC pro zavření

Cane Corso

Tipy na vše o Cane Corso přímo od chovatelů pro chovatele.

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Co chcete vědět o Cane Corso?

Chcete vědět více o Cane Corso? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Cane Corso a podobných témat.

Mondioring aneb psí kruhový trénink


May 21, 2020 ... V ČR soutěží i cane corso.” Každý závod má jiný scénář a kulisy, liší se povrch ringu i předměty na něm umístěné, různý je i počet osob ...

Dogdancing


Oct 3, 2014 ... Důkazem je třeba tým ruských psovodů, který velmi úspěšně závodí s novofundlandským psem a cane corso. Já mám naopak maličké pejsky – čivavy ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Cane Corso nemáme

Pro další informace o Cane Corso zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Cane Corso.