Zmáčkněte ESC pro zavření

Grónský pes

Tipy na vše o Grónský pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Psí spřežení


Jan 1, 2019 ... K závodům psích spřežení se z čistokrevných plemen hodí sibiřský husky, aljašský malamut, grónský. Jak obtížný je výcvik? Dobrý závodní pes má ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to pes v pohybu. ... Je to pes, který miluje pohyb. ... grónský pes a samojed velmi často k tahu ve všech jeho variantách – od saní po ...

Co chcete vědět o Grónský Pes?

Chcete vědět více o Grónský Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Grónský Pes a podobných témat.

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... ... aljašský malamut, grónský pes nebo samojed. Ti jsou známí svou přátelskou, ale také velmi specifickou povahou samorostů.

Více toho o Grónský pes nemáme

Pro další informace o Grónský pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Grónský pes.