Zmáčkněte ESC pro zavření

Greyhound

Tipy na vše o Greyhound přímo od chovatelů pro chovatele.

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Polský chrt


(Polish Greyhound, Chart Polski) Povaha plemene Povahovými rysy se polský chrt příliš neliší od ostatních chrtů. Je to důstojný reprezentant těchto sebevědomých a vyrovnaných ..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Psí rekordy


Sep 2, 2016 ... Nejdelší skok. Absolutním rekordmanem byl Greyhound Bang, který v roce 1849 při honu na zajíce v Aglii skočil do dálky neuvěřitelných 9,2 m.

10 psích plemen citlivých na chlad


Dec 28, 2016 ... Greyhound. Greyhound. Tito vysocí a štíhlí psi vyšlechtění pro lov a běh, byli trénováni pro rychlý sprint v pouštním klimatu.

Co chcete vědět o Greyhound?

Chcete vědět více o Greyhound? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Greyhound a podobných témat.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Vyskočila 167,6 cm vysoko. Nejdelší skok. Absolutním rekordmanem byl Greyhound Bang, který v roce 1849 při honu na zajíce v Aglii skočil do ...

Více toho o Greyhound nemáme

Pro další informace o Greyhound zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Greyhound.