Zmáčkněte ESC pro zavření

Islandský pes

Tipy na vše o Islandský pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Island


May 21, 2014 ... V přepočtu na psy jí každý třetí islandský pes krmivo Brit, takže se nemusíte bát, že byste toho svého neměli čím nasytit.

Psi ve Svaté zemi


Jun 21, 2015 ... Izraelské psy nekompromisně rozděluji do dvou skupin, nesoucích pracovní názvy „univerzální izraelský pes“ a „ostatní“.

Co chcete vědět o Islandský Pes?

Chcete vědět více o Islandský Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Islandský Pes a podobných témat.

KOMUNIKAČNÍ VÍKEND PRO PSY ZDOBÍN


Nejlépe naučí naše psíky používat psovštinu zase jen jiný pes, a od toho jsou naše komunikační lekce pro psy. Vašemu psíkovi budeme vybírat komunikačního ...

Chlupatí sněžníci


Jan 30, 2019 ... PESWEB. Psi v útulcích · Ztracení a nalezení · Pomoc psům · Aktuální sbírky · Útulky · Útulky potřebují · Dobrovolníci nabízí · Plemena psů ...

můj pes a já - Život psa


Žijí zavření v malých klecích, které jsou naštosované jedna na druhé. Psi ze svrchních klecí kálejí a močí pod sebe na klece psů pod nimi. Zhnisané oči, záněty ...

Plemena koní


Aug 19, 2016 ... Koně severští. Islandský kůň, fjordský kůň, shetlandský pony ... Islandský kůň. Irsko. Irský kob. Litva. Trakénský kůň. Německo.

Více toho o Islandský pes nemáme

Pro další informace o Islandský pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Islandský pes.