Zmáčkněte ESC pro zavření

Italský vodní pes

Tipy na vše o Italský vodní pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Italský vodní pes


Italský vodní pes (Lagotto Romagnolo) Povaha plemene Italský vodní pes je dobromyslný, poslušný a inteligentní. Má otevřenou, veselou a přátelskou povahu. Je to rychlý, pružný..

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Italský ohař


Italský ohař (Bracco Italiano, Italian Pointing Dog) Povaha plemene Italský ohař je inteligentní a energický lovecký pes, který sice pracuje pomalu, ale zato neúnavně. Je vhod..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Se psem na houby


Jul 21, 2014 ... Specialistou na hledání lanýžů je italský vodní pes Lagotto Romagnolo – jediné psí plemeno šlechtěné přímo za tímto účelem.

Crufts 2023


Mar 17, 2023 ... Celou soutěž vyhrál pes, kterého popisují jako miláčka, který nepřestal vrtět ocasem – pes jménem Orca, Italský vodní pes.

Co chcete vědět o Italský Vodní Pes?

Chcete vědět více o Italský Vodní Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Italský Vodní Pes a podobných témat.

Více toho o Italský vodní pes nemáme

Pro další informace o Italský vodní pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Italský vodní pes.