Zmáčkněte ESC pro zavření

Jezev

Tipy na vše o Jezev přímo od chovatelů pro chovatele.

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Alpský jezevčíkovitý brakýř


Alpský jezevčíkovitý brakýř Povaha plemene Povaha alpského jezevčíkovitého brakýře je pevná a nebojácná. Velmi rád se vydává sám na výlety. Pokud má možnost utéct, udělá to. J..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Drever


Drever (Švédský jezevčíkovitý brakýř) Povaha plemene Drever je odvážný, houževnatý a neúnavný pes. Doma se však chová klidně. Je velmi přítulný a rád se zdržuje v přítomnosti ..

Český teriér


Český teriér Povaha plemene Český teriér je veselý pes s milou povahou. Je velmi oddaný svému páníčkovi, ke svému okolí se však může chovat rezervovaně a není příliš vstřícný ..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bernský honič


Bernský honič Povaha plemene Bernský honič patří mezi lovecká plemena, která se dnes musí přizpůsobovat moderní době. Jejich původně lovecké zaměření se stává překážkou pro pl..

Bedlington teriér


Bedlington teriér (bedlingtonský teriér) Povaha plemene Povaha bedlingtonského teriéra je dílem paradoxů. Tak jako všichni teriéři má i bedlingtonský teriér výrazný lovecký ta..

Více toho o Jezev nemáme

Pro další informace o Jezev zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Jezev.