Zmáčkněte ESC pro zavření

Lakeland teriér

Tipy na vše o Lakeland teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Lakeland teriér


Lakeland teriér (Lakeland terrier) Povaha plemene Lakeland teriér Lakeland teriéra lze stručně charakterizovat jako inteligentní, dovedné plemeno s dobře vyváženými vlohami. J..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Border teriér


Border teriér Povaha plemene Border teriér je vysoce inteligentní, k životu se staví věcně a s velkou houževnatostí. Tito psi jsou také veselými společníky a v rodinném kruhu ..

Co chcete vědět o Lakeland Teriér?

Chcete vědět více o Lakeland Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Lakeland Teriér a podobných témat.

Proč psi štěkají?


Mar 14, 2018 ... Psi, stejně jako jejich předci vlci, komunikují mimo jiné i prostřednictvím zvuku. Psi jsou však mnohem hlučnější než vlci.

O cestování se zvířaty


Jun 19, 2015 ... Řada lidí dnes za odpočinkem v cizině cestuje ve společnosti zvířecího společníka, nejčastěji psa nebo kočky. Protože se nám jako každoročně ...

Více toho o Lakeland teriér nemáme

Pro další informace o Lakeland teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Lakeland teriér.