Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý špic velký

Tipy na vše o Německý špic velký přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Německý špic trpasličí


(German Spitz - Pomeranian, Deutscher spitz - Zwerspitz) „Malý pes, velký svým duchem." Německý špic trpasličí je velmi veselý a oddaný pes. protože je velmi učenlivý a oddaný..

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Co chcete vědět o Německý špic Velký?

Chcete vědět více o Německý špic Velký? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý špic Velký a podobných témat.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Pes, nebo chameleon?


Jun 13, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Hemingwayovy polydaktylní kočky


Sep 7, 2018 ... Vzhledem k velkému počtu koček, které Hemingway choval, není divu, ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Pozor na teplé kraje


Jul 9, 2014 ... ... a pro vstup do Velké Británie váš pes potřebuje potvrzení o odčervení. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Jaká plemena dnes frčí?


Apr 6, 2015 ... Mezi oblíbená velká plemena posledních let určitě patří „lví pes“ aneb Rhodéský ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Více toho o Německý špic velký nemáme

Pro další informace o Německý špic velký zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý špic velký.