Zmáčkněte ESC pro zavření

Opičí pinč

Tipy na vše o Opičí pinč přímo od chovatelů pro chovatele.

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Grifonek bruselský


Grifonek bruselský (Griffon Bruxellois, Brussels Griffon) Povaha plemene Bruselský grifonek je velmi živý, ostražitý a pozorný pes. Miluje svého pána, je rád středem jeho pozo..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Co chcete vědět o Opičí Pinč?

Chcete vědět více o Opičí Pinč? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Opičí Pinč a podobných témat.

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Mazlení s kočkami může i léčit


Aug 27, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Ne a ne přibrat


Aug 6, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Jak snáší zimu pejsek z bytu


Jan 12, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Jak oslavit Velikonoce s kočkou


Apr 9, 2020 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Psi v Číně mají vlastní autobus


Aug 20, 2014 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Opičí pinč ... Své jméno dostal díky obličeji připomínající právě opici.

Více toho o Opičí pinč nemáme

Pro další informace o Opičí pinč zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Opičí pinč.