Zmáčkněte ESC pro zavření

Pražský krysařík

Tipy na vše o Pražský krysařík přímo od chovatelů pro chovatele.

Pražský krysařík


(Prague Ratter) Povaha plemene Pražský krysařík je jemný a mazlivý pes, který je vhodný do každé rodiny. Svému pánovi je bezmezně oddán a hezký vztah si utvoří i k dětem. Přes..

Co chcete vědět o Pražský Krysařík?

Chcete vědět více o Pražský Krysařík? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pražský Krysařík a podobných témat.

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Jak je to s kukuřicí v psím krmivu


Dec 30, 2019 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Kočka divoká se vrací


Dec 21, 2016 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

I zvířata mají duši


Nov 3, 2014 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Jak zvládnout klidový režim psa


Apr 12, 2017 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Se psem na houby


Jul 21, 2014 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Pišťucha kazašská - kouzelný zajíc


Jan 12, 2018 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Piják lužní: Psí nepřítel


May 22, 2019 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Jak správně skladovat granule


Jul 22, 2019 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Tajemství kočičích vousů


Apr 21, 2017 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Jak psi cítí bolest


Jan 4, 2017 ... Pražský krysařík, nebo taky libeňský srneček, je nejmenším a nejstarším českým plemenem. V jeho malém tělíčku dřímá velký temperament.

Proč jsou psí plemena tak rozmanitá?


Aug 12, 2020 ... Mezi ně patří například český strakatý pes, český horský pes, pražský krysařík, pudl vícebarevný a další. Důvody, proč se tato plemena ...

Více toho o Pražský krysařík nemáme

Pro další informace o Pražský krysařík zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Pražský krysařík.