Zmáčkněte ESC pro zavření

Pes a jeho instinkty

Tipy na vše o Pes a jeho instinkty přímo od chovatelů pro chovatele.

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Búrský buldok


Búrský buldok (Boerboel) Povaha plemene Búrský buldok Boerboel je velmi vitální pes s vyrovnanou povahou. Má silnou, robustní postavu, přitom je však mrštný a pohyblivý. Snadn..

Border teriér


Border teriér Povaha plemene Border teriér je vysoce inteligentní, k životu se staví věcně a s velkou houževnatostí. Tito psi jsou také veselými společníky a v rodinném kruhu ..

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Americký bezsrstý teriér


Americký bezsrstý teriér Povaha plemene Americký bezsrstý teriér je velice intelientní, živé a bystré plemeno. Je společenský a rád se podílí na jakékoli činnosti svého pána. ..

Psí instinkty


May 16, 2016 ... Ty základní psí instinkty ale můžeme rozdělit na instinkt smečky, ... Díky tomuto pudu má pes silně vyvinuté společenské cítění.

Co chcete vědět o Pes A Jeho Instinkty?

Chcete vědět více o Pes A Jeho Instinkty? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Pes A Jeho Instinkty a podobných témat.

Aljašský malamut - vlčí pes


Jan 29, 2015 ... Jeho charakteristickou vlastností je nikdy nebýt agresivní vůči lidem. Zároveň se malamutí povaha vyznačuje skvěle zachovanými instinkty.

Hry pro psí čenichy


Jan 4, 2016 ... Činnosti, které zapojují do hry psí smysly a instinkty, ... Psa totiž nejenom baví, ale také přirozeně rozvíjejí jeho sebedůvěru a schopnost ...

Interaktivní hračky pro psy


May 31, 2021 ... To, že si každý pes velmi rád hraje, je známá věc. ... Pozitivně působí na mentální schopnosti a stimulují jejich přirozené instinkty.

Proč psi žerou trávu?


Aug 27, 2016 ... Z toho odborníci na psí instinkty vyvozují, že jim tráva prostě a jednoduše chutná. V těchto případech se pes v poklidu pase bez vedlejších ...

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... Z toho odborníci na psí instinkty vyvozují, že jim tráva prostě a jednoduše chutná. V těchto případech se pes v poklidu pase bez vedlejších ...

Psychologie psa a porozumění psí řeči


Sep 30, 2015 ... ... že pes je v první řadě šelma, která se řídí především instinkty… ... oční souboj o uposlechnutí povelu probíhal v období jeho puberty.

Učení bez mučení - 1.


Jan 19, 2015 ... Vývoj chování psa. Něco mají pes i vlk společné – jednak schopnost učit se, jednak různé vrozené instinkty, které podporují učení a zkoumání ...

Ani se nehni!


May 17, 2023 ... Proč se pes zpočátku chová přátelsky, motá se kolem hostů, neštěká, ... Pavel ho napomenul a poslal ho na jeho místo v předsíni.

Interaktivní hračky pro psy


Apr 6, 2021 ... To, že si každý pes velmi rád hraje, je známá věc. ... Pozitivně působí na mentální schopnosti a stimulují jejich přirozené instinkty.

Kousnout může každý


Feb 16, 2015 ... Bohužel se občas stává, že i dobře vycvičený pes kousne a většinou nerad. ... že majitel psa nese zodpovědnost za jakékoliv jeho chování.

Jak pes ovlivňuje lidské zdraví


Jul 18, 2016 ... Jste si vědomi jeho vlivu na vaše zdraví? ... dlouhými léty domestikace, stále jim zůstávají základní instinkty, tak jako i nám lidem.

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Přirozené instinkty se především u laboratorních myšek a podobných hlodavců vytratily. ... Pes v autě: Jak zajistit jeho bezpečnost?

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Přirozené instinkty se především u laboratorních myšek a podobných hlodavců ... že ta malá chlupatá kulička je opravdu jeho kamarád.

Jak odnaučit psa loudit?


Mar 25, 2016 ... Obrňte se trpělivostí a začněte loudícího pejska ignorovat. Tím ho jeho žebrací dovednosti můžete zase odnaučit. Pokud při jídle pes přijde ke ...

Proč psi žerou trávu?


Apr 25, 2016 ... Jeho výhodou je, že si společně zasportuje jak pes, tak psovod. Dogfrisbee je ale skvělý sport i pro svou různorodost – patří do něj různé ...

Pes a hlodavec pod jednou střechou


Apr 20, 2018 ... Kdo by se bál, že se pes nesnese s hlodavcem, tak nemusí. ... Přirozené instinkty se především u laboratorních myšek a podobných hlodavců ...

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Prvním jménem, které mi vyvstane na mysli, když se bavíme o psích hrdinech ve skutečném světě, je určitě pes Lajka, odhlídneme-li od jeho ...

Více toho o pes a jeho instinkty nemáme

Pro další informace o pes a jeho instinkty zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o pes a jeho instinkty.