Zmáčkněte ESC pro zavření

Bonitace plemene nemecky ovcak i

Tipy na vše o Bonitace plemene nemecky ovcak i přímo od chovatelů pro chovatele.

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... *Bonitace je odborná chovatelská činnost, která slouží k získání poznatků o ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě - německý ovčák.

Co chcete vědět o Bonitace Plemene Nemecky Ovcak I?

Chcete vědět více o Bonitace Plemene Nemecky Ovcak I? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bonitace Plemene Nemecky Ovcak I a podobných témat.

Jak jsme se dostali k plemeni chodského psa


Feb 1, 2012 ... Nechtěla jsem znova německého ovčáka, protože jsem už měla děti a proto jsem ... zúžil na dvě plemena, a to bílý švýcarský ovčák a chodský pes.

Jak si založit chovatelskou stanici?


Mar 21, 2016 ... Německý ovčák je jedno z nepořizovanějších psích plemen vůbec. A je také nejčastějším služebním plemenem. Pokud máte v plánu pořídit si psího ...

Nejčastější voříšci


Apr 30, 2014 ... Zaprvé jsou kombinací více plemen, takže se v nich mísí více výhod ... německý ovčák (9 %), jezevčík (8,5 %), labrador (8,5 %), pitbul (4 %) ...

Mondioring aneb psí kruhový trénink


May 21, 2020 ... ... výjimky: „Když jsem byl figurovat závody v Belgii, byli tam k vidění i plemena jako německý ovčák, briard, švýcarský ovčák nebo dobrman.

ZZO a zkušební řády


Feb 15, 2013 ... ... SchH) – Německý zkušební řád ( nejvíce se dotýká plemene Německý ovčák) ... VPG1 je možné zařadit psa ( nutná bonitace, výstava a rtg.

Výstavy


Aug 17, 2020 ... Pokud o psovi teprve přemýšlíte a rozhodujete se, jaké plemeno chcete, ... Každé plemenobonitační řád, v němž často bývá podmínka ...

Boxer - pes s kouzlem osobnosti


Jun 23, 2014 ... Pochází z Německa a dříve byl využíván jako honák a hlídač, postupem času i jako služební a rodinný pes. Dožívá se zhruba dvanácti let.

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... ... bezpochyby patří Rin Tin Tin – německý ovčák z 20. let 20. století, ... psů určené vystavovatelům, chovatelům a milovníkům psích plemen.

Psí rekordy


Aug 10, 2016 ... Tím nejvyšším psem je Německá doga Gibson z USA. ... konání Světové výstavy psů určené vystavovatelům, chovatelům a milovníkům psích plemen.

Venčení v dešti


Sep 24, 2014 ... Není ani tak hrozné, když vám pes zmokne, jako když zůstane mokrý. Na možná rizika jsem se zeptala MVDr. Jana Šímy.

Více toho o bonitace plemene nemecky ovcak i nemáme

Pro další informace o bonitace plemene nemecky ovcak i zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o bonitace plemene nemecky ovcak i.