Zmáčkněte ESC pro zavření

Mezinarodni den zvirat prave dnes

Tipy na vše o Mezinarodni den zvirat prave dnes přímo od chovatelů pro chovatele.

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Italský segugio krátkosrstý


Italský segugio krátkosrstý (Segugio Italiano a pelo raso, Italian Short - Haired Hound) Povaha plemene Je to výborný lovecký pes, schopný pracovat ve všech možných terénech. ..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Beagle Harrier


Beagle Harrier (Bígl harrier) Povaha plemene Beagle Harrier Beagle Harrier je klidný a velmi přátelský k lidem, včetně dětí. Jako honič je velmi učenlivý, šikovný a akční. Zkr..

Anglický mastif


Anglický mastif (English Mastiff) Povaha plemene Ne nadarmo se o mastifovi říká, že je to obr s něžným srdcem. Přestože byl používán hlavně pro boj, jeho „parketa" je spíš hlí..

4.10 Oslavte mezinárodní den zvířat!


Pes je nejlepším přítelem člověka, oslavte s ním mezinárodní den zvířat, který se slaví 4. října... ... Popřejte Vašemu mazlíčkovi, dnes je jeho den!pes.

Co chcete vědět o Mezinarodni Den Zvirat Prave Dnes?

Chcete vědět více o Mezinarodni Den Zvirat Prave Dnes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Mezinarodni Den Zvirat Prave Dnes a podobných témat.

Mezinárodní den psů je na obzoru


Aug 21, 2019 ... Právě v tento den totiž dostala Colleen jako malá svého prvního psa, kterého si rodina přivezla z útulku. Nepostradatelní společníci. V České ...

Focení psů v pohybu


Nov 19, 2014 ... Právě proto je focení rozdováděných zvířat dost závislé na technice. ... Na neděli 4. října totiž připadl Mezinárodní den zvířat.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Tento malý obr je pak možná právě to, co… ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat.

Přírodní ochrana proti klíšťatům


Apr 21, 2019 ... https://krmivo-brit.cz/cs/ I psům dnes můžete pořídit přírodní ... Právě na nich jsou založena přírodní antiparazitika, která můžete koupit ...

Mýty a fakta o psech


Nov 21, 2018 ... Třeba můj pes, právě ležící vedle mě, má čumák suchý a rozhodně není studený. ... Na neděli 4. října totiž připadl Mezinárodní den zvířat.

Psi ve službě


May 6, 2016 ... Policie dnes využívá psy k hlídkové činnosti při sportovních a kulturních akcích nebo k obraně ... Oslavte Mezinárodní světový den zvířat.

Psychologie psa a porozumění psí řeči


Sep 30, 2015 ... Lidé prý často nepoznají, kdy na ně pes cení zuby (což právě může ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat.

I zvířata mají duši


Nov 3, 2014 ... Dnes nemám chuť na odborná témata. Nemám myšlenky na výživu, ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat.

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat. Svátek nám má připomínat, že zvířata jsou důležitou a neodmyslitelnou ...

Kočičí appky


Sep 25, 2017 ... Každý druhý už má dnes tablet, to asi nikoho nepřekvapí. ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat.

Jak v zimě pomoci toulavým kočkám?


Dec 4, 2019 ... Mrazy jsou čím dál tužší a daleko víc než my, to pociťují právě ... Již tento čtvrtek, 4.10.2018, celý svět oslaví Mezinárodní den zvířat.

Vlčí mláďata na Třeboňsku


May 26, 2019 ... Vlci bývají ještě dnes hojně diskutovaným tématem a část obyvatel se stále na ... Na neděli 4. října totiž připadl Mezinárodní den zvířat.

Mezinárodní den zvířat


Oct 7, 2015 ... Simon´s Cat, Grumpy Cat nebo Lil Bub, to jsou kočičí celebrity, které zná skoro každý správný kočkomil. Dnes vám ale představím několik blogů ...

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Díky tomu máme dnes desítky různých plemen, která se často od sebe liší vzhledově i povahově. ... Oslavte Mezinárodní světový den zvířat.

Více toho o mezinarodni den zvirat prave dnes nemáme

Pro další informace o mezinarodni den zvirat prave dnes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o mezinarodni den zvirat prave dnes.