Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi bouda

Tipy na vše o Psi bouda přímo od chovatelů pro chovatele.

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Portugalský ovčák


(Cao de Serra de Aires)   Povaha plemene Portugalský ovčák je milý, přátelský a komunikativní pes. Vyznačuje se mírně nezávislou povahou, velkou aktivitou a chutí do práce. Sv..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Krašský pastevecký pes


Krašský pastevecký pes (Krašský ovčák, Krazsky ovčar) Povaha plemene Krašský pastevecký pes je samostatně jednající, neúplatný a spolehlivý hlídač. Vůči cizím lidem se chová l..

Ardenský bouvier


Ardenský bouvier Povaha plemene Ardenský bouvier je chytrý a energický pes. Vyniká velkou vytrvalostí a je značně otužilý. Ke své rodině je přítulný a rád si hraje. Bývá poněk..

Co chcete vědět o Psi Bouda?

Chcete vědět více o Psi Bouda? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Bouda a podobných témat.

Jak psi vnímají čas?


Jan 8, 2016 ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit? Klece nebo transportní boxy poskytují psím chlupáčům bezpečí a pohodlí nejen na cestách v autě.

Netradiční dárky pro psí mazlíky


Dec 3, 2018 ... Postelová psí bouda z nočního stolku je geniálním řešením. Pejsek bude mít nejen vlastní boudu, kam si může zalézt, ale bude vám stále nablízku ...

Jak správně vybrat psí boudu?


Ideální provedení psí boudy je takové: Bouda by měla stát na nožičkách, aby nevnikala do boudy vlhkost. Před boudu je vhodné umístit dřevěnou platformu, která ...

Kukur Tihar: Nepálské oslavy psa


Oct 30, 2018 ... Psi také stráží vchod do Naraky, hindského pojetí pekla. A objevují se jako důležité postavy ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit?

Jak psi dokážou vyčmuchat rakovinu


Feb 10, 2020 ... Věděli jste, že psi dokáží diagnostikovat rakovinu v jejím ... Věřili byste výsledkům psí diagnostiky? ... Klec jako domácí psí bouda.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Psi slavných osobností ... Právě psí věrnost je to, co nás k těmto čtyřnohým chlupáčům poutá nejvíc. ... Klec jako domácí psí bouda.

Psi záchranáři


Apr 18, 2016 ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit? Klece nebo transportní boxy poskytují psím chlupáčům bezpečí a pohodlí nejen na cestách v autě. Čím ...

Jak se z vlků stali psi


Oct 14, 2019 ... Už na první pohled je jasné, že psi se od vlků v mnohém liší. Rozcházejí se v životním stylu ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit?

Jak slyší kočky a psi?


Mar 23, 2016 ... A kočky dokonce slyší ještě lépe než psi. ... V porovnání s námi lidmi ale psi slyší o dost lépe. ... Klec jako domácí psí bouda.

Psi a koně


Mar 4, 2016 ... Obecně mají ale psi a koně více než dost společného. Co myslíte vy? ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit?

Psi a kočky ve světě I: Řecko


Jun 8, 2016 ... Klec jako domácí psí bouda. Kdy ji pořídit? Klece nebo transportní boxy poskytují psím chlupáčům bezpečí a pohodlí nejen na cestách v autě.

Více toho o psi bouda nemáme

Pro další informace o psi bouda zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi bouda.