Zmáčkněte ESC pro zavření

Psi pamet

Tipy na vše o Psi pamet přímo od chovatelů pro chovatele.

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Estrelský pastevecký pes


Estrelský pastevecký pes Povaha plemene Psi tohoto plemene jsou přirozeně sebejistí, ale klidní a vyrovnaní. Přes svou obrovskou postavu vynikají velice živým pohybem. Estrels..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je?


Dec 23, 2015 ... Oblékání, cinkot klíčů a pach vodítka jsou pro jeho mozek signály, které si spojuje s pozitivním zkušeností – tedy s procházkou. Psí paměť totiž ...

Psi vs. kočky


Feb 21, 2016 ... Pes vás zachrání před utonutím, kočka nikdy. Jednak jste jí ukradení a krom toho nerada vodu. PAMĚŤ. Kočky mají lepší paměť než psi. Pokusy ...

Co chcete vědět o Psi Pamet?

Chcete vědět více o Psi Pamet? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Psi Pamet a podobných témat.

“Psí pláže” v Chorvatsku


Jul 12, 2019 ... Takové psí pláže najdete podél celého pobřeží Jadranu, ... Mezi vybavení často patří i koše a sáčky na psí exkrementy. ... Psi a paměť.

Jak psi vnímají čas?


Jan 8, 2016 ... Taky si při odchodu z domova lámete hlavu nad tím, zda se váš pes bude doma nudit, nebo bude smutný, pokud ho tam necháte déle než obvykle?

Psi a koně


Mar 4, 2016 ... Když jsem si pořizovala své čtyřnohé psí parťáky, nepomyslela jsem ... Obecně mají ale psi a koně více než dost společného. ... Psi a paměť.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... ‚‚Lidé odcházejí a přicházejí, psi jsou věční,'' prohlásila Paris Hiltonová ... Psí bázlivost k lidem a jak ji překonat ... Psi a paměť.

Proč psi hrabou?


Mar 14, 2016 ... Proč vlastně psi hrabou? A co s tím? Můj pes naštěstí mezi milovníky hrabání nepatří. Zato jezevčík mého bratrance patří mezi psí mistry ...

Slyšeli jste o Lesu psích duší?


Feb 17, 2020 ... Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je? Jako zkušení pejskaři určitě znáte následující situaci. Začnete si oblékat bundu, vezmete si klíče a ...

Pamlsky a hračky pro hlodavé zuby


Dec 15, 2021 ... Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je? Jako zkušení pejskaři určitě znáte následující situaci. Začnete si oblékat bundu, vezmete si klíče a ...

Zvířata vidí něco víc


Apr 10, 2014 ... Na rozdíl od lidí ho vidí také psi, hlodavci, ježci, netopýři, ... Psi a paměť. ... Jak by měla vypadat psí lékárnička (nejen v zimě).

Psí pomocníci


Apr 9, 2015 ... Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je? Jako zkušení pejskaři určitě znáte následující situaci. Začnete si oblékat bundu, vezmete si klíče a ...

Deset zajímavých faktů o potkanech


Jun 18, 2018 ... Mají také velmi dobrou paměť - jakmile se jednou naučí cestu, například do ... Potkan se proto podobně jako například psí chlupáč nepotí.

Psí deprese


Jun 10, 2016 ... Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je? Jako zkušení pejskaři určitě znáte následující situaci. Začnete si oblékat bundu, vezmete si klíče a ...

Nové trendy v chovu koček


Aug 29, 2019 ... Psi a paměť. Jak to vlastně v praxi je? Jako zkušení pejskaři určitě znáte následující situaci. Začnete si oblékat bundu, vezmete si klíče a ...

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Jak to tedy je ve vztahu děti a psi? Dnes bych se s vámi ráda podělila o krátkou úvahu na téma děti a psi. ... Psi a paměť.

Psí instinkty


May 16, 2016 ... Ačkoli psi prošli dlouhými léty domestikace, stále jim zůstávají základní instinkty, tak jako i nám lidem. ... Psi a paměť.

Felinoterapie – když kočky léčí


Apr 14, 2023 ... Stejně jako psi, i kočky mohou mít léčebné účinky na pacienty. ... zmírnit pocit osamění, zlepšit komunikaci, paměť a přinést informace.

Když dostane pes žihadlo


Aug 12, 2019 ... Psi strčí svůj zvědavý čumák kdekam, a tak se v létě lehce může stát, ... Psí bázlivost k lidem a jak ji překonat ... Psi a paměť.

Více toho o psi pamet nemáme

Pro další informace o psi pamet zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o psi pamet.