Zmáčkněte ESC pro zavření

Vystava psu

Tipy na vše o Vystava psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Modrý gaskoňský baset


Modrý gaskoňský baset Povaha plemene Modrý gaskoňský baset má své kouzlo, zajímavou osobnost a příjemnou a veselou povahu, není s ním nuda. Je velice živý, čilý, mrštný, plný ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Australský ovčák


Australský ovčák (Australian Shepherd Dog, aussie) Povaha plemene Australský ovčák je pes s nadprůměrnou inteligencí, je dokonce tak inteligentní, že zaujímá jedno z prvních m..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

7. Krajská výstava psů Vyškov


Krajská výstava psů Vyškov. Místo konání: Rousínov. Kontakt: 723 884 861 (volat po 18:00!!!) Odkaz: http://krajska-vystava-psu-vyskov.webnode.cz. Termín: 15.4 ...

6. Krajská výstava psů Vyškov


Krajská výstava psů Vyškov. Místo konání: Slavkov u Brna. Odkaz: http://krajska-vystava-psu-vyskov.webnode.cz. Termín: 26.3.2016. Čas: 7:00. Program výstavy: 7 ...

Co chcete vědět o Vystava Psu?

Chcete vědět více o Vystava Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Vystava Psu a podobných témat.

Krajská výstava psů - Dětřichov


Domů » Psí akce » Krajská výstava psů - Dětřichov. Krajská výstava psů - Dětřichov. Místo konání: Dětřichov u Svitav. Kontakt: kchmpp.vystava@seznam.cz. Odkaz ...

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... Světová výstava psů je považována za nejprestižnější soutěž, do které se může vystavovatel dostat. Nejvíce se mi líbila konkurence, která se ...

5. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV


Domů » Psí akce » 5. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV. 5. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV. Místo konání: Drnovice - Kulturní dům. Kontakt: vystavavyskov@seznam.cz.

Národní výstava psů Klatovy


Domů » Psí akce » Národní výstava psů Klatovy. Národní výstava psů Klatovy. Místo konání: Klatovy. Kontakt: vystava@vystavaklatovy.info.

Světová výstava chodských psů


Světová výstava chodských psů. Klub přátel chodského psa vás srdečně zve na akci, která se koná dne 24.9.2022. v Chodské Lhotě (fotbalové hřiště).

Národní výstava psů Ostrava


Národní výstava psů Ostrava. Program: - přejímka - od 7.30 ... - posuzování v kruzích - 09.00 – 14.00 - junior handling předkolo - 12.00-14.00

34. Podještědská výstava psů


34. Podještědská výstava psů ... Již 34. ročník kraské výstavy v Liberci! Tento rok poprvé s účastí zahraničních rozhodčích! rozhodčí: Iuza Beradze, Tibor Havelka ...

X. NÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ


NÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ. Místo konání: VÝSTAVNÍ AREÁL BVV BRNO. Kontakt: vystava@vystavabrno.info. Odkaz: http://vystavaolomouc.info. Termín: 3.1.2015 - 4.1.2015.

Výstava voříšků a psů bez PP


ročník výstavy voříšků a psů bez PP a prožijte se svým pejskem příjemný den. ... psu-bez-pp/2016/prihlaska-on-line.html. Zúčastním se · Pozvánka e-mailem

XIX. Pojizerská výstava psů - 2018


Krajská výstava psů všech plemen se zadáváním titulu Krajský vítěz kromě níže jmenovaných: Barzoj – KV s Klubovým vítězem – Antonín Mudra Yorkšírský ter.

Mezinárodní výstava psů


Mezinárodní výstava psů · Fotogalerie organizátora · Odkazy na fotky účastníků akce · Naplňte misky · Nejbližší akce · Akutní adopce.

Krajská výstava psů Příbram 2018


Krajská výstava psů Příbram pro všechna plemena FCI skupin 1 - 10 včetně národních a neuznaných plemen mimo německých ovčáků. Výstava se koná v areálu ...

Více toho o vystava psu nemáme

Pro další informace o vystava psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o vystava psu.