Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak v zime spravne pecovat o psa

Tipy na vše o Jak v zime spravne pecovat o psa přímo od chovatelů pro chovatele.

Péče o malá psí plemena v zimě


Nov 23, 2017 ... Jak správně tušíte, menší plemena vyžadují během zimy speciální péči. ... Obleček ovšem nesundávejte hned ve dveřích a nechte pejska chvilku ...

Co chcete vědět o Jak V Zime Spravne Pecovat O Psa?

Chcete vědět více o Jak V Zime Spravne Pecovat O Psa? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak V Zime Spravne Pecovat O Psa a podobných témat.

Psí zima - 2. díl


Feb 26, 2016 ... Víte, jak správně pečovat o psí tlapky v zimě? ... mohlo způsobit šok termoregulačnímu systému a navíc by to mohlo být pro psa i bolestivé.

Správná péče o psí tlapky v zimě


Jan 10, 2017 ... Ochranné spreje pro pejska. Na trhu jsou také ochranné spreje se silikonovou složkou, která vytvoří ochranou vrstvu tlapek. Sprej stačí před ...

Dogtrekking v zimě


Dec 30, 2017 ... Pro většinu chovatelů psů je zima obdobím, které je zapotřebí nějakým způsobem jednoduše přečkat. ... Jak správně pečovat o chrup hlodavců.

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... Abyste se vyhli popraskání tlapek, mažte je v zimě speciálním impregnačním krémem. ... Jak správně pečovat o zuby dospělého psa?

Průjem u psa


May 18, 2016 ... Proto jsem si raději dohledala, jak nejlépe průjem u psa léčit a kdy bych s ním raději ... Víte, jak správně pečovat o psí tlapky v zimě?

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... Jde samozřejmě o plemeno psa i podmínky, ve kterých žije, ale pro většinu z nich, co žijí celoročně doma, je dobré na zimu pořídit funkční ...

Co dát psovi v zimě do boudy?


Před zimou je vždy nutné psovi zajistit tepelný komfort, jaké jsou ty nejlepší typy podestýlky? ... Jak správně vybrat podestýlku do psí boudy?péče o psa.

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Pokud má váš pes dlouhé chlupy mezi prsty a polštářky tlapek, někteří doporučují je v zimě pravidelně stříhat. Mezi prsty a polštářky pak nebude ...

Jak vybrat ty správné pamlsky pro psa


Jul 3, 2019 ... U měkčích můj pes dvakrát kousl a bylo po pamlsku. Ať už jde o jakýkoli pamlsek, měl by se skládat hlavně z masa. Naopak obilovin a cukru by v ...

Psychologie psa a porozumění psí řeči


Sep 30, 2015 ... Jenže tenkrát zapomněli dodat, že chování psa je vždy reakcí na něco. ... Víte, jak správně pečovat o psí tlapky v zimě? Opakování je matka.

Jak pečovat o smečku tažných psů?


Aug 15, 2020 ... Hlavním z nich je správná výživa, u smeček tažných psů je ale zásadní i trénink a ... Zimní doplňky a jiné vychytávky pro malé i velké psy.

Jak správně pečovat o chrup hlodavců


Sep 25, 2016 ... Asi vám už někdo řekl, že se k vám váš pes skvěle hodí a nebo dokonce, že jste si podobní. Aspoň mně se to stává často. To, že se psi někdy ...

Více toho o jak v zime spravne pecovat o psa nemáme

Pro další informace o jak v zime spravne pecovat o psa zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak v zime spravne pecovat o psa.