Zmáčkněte ESC pro zavření

Australie neni jedina zeme s problemem psich dostihu

Tipy na vše o Australie neni jedina zeme s problemem psich dostihu přímo od chovatelů pro chovatele.

Zvíře není věc, která se dá opravit


Mar 7, 2014 ... Řešení je chirurgické. Operace má smysl hlavně pro prodloužení životnosti kloubu. Vyšetření na luxace pately provádějí akreditovaní veterináři ...

Co chcete vědět o Australie Neni?

Chcete vědět více o Australie Neni? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Australie Neni a podobných témat.

Psí sporty - Pozor na zdraví!


May 17, 2016 ... Takže si nejeden pejskař zřejmě pokládá otázky: Není můj pes moc velký, ... S takovýmto psem ale samozřejmě není vhodné sportovat vrcholově.

Štěňata a agility - závěr


Mar 6, 2016 ... Chtěla jsem hlavně ukázat, že není třeba na psa spěchat, než začnete s překážkami, se dá dělat mnoho zajímavých, užitečných a zábavných věcí ...

Louisianský leopardí pes


Jan 27, 2014 ... Není to typický „gaučák“ a nehodí se pro každého. Koho ale jednou okouzlil, ten už jiné plemeno nechce. Honácký pes z Louisiany.

Jak dobře vybrat štěně u chovatele


Jan 12, 2017 ... Nebo byste přece jenom chtěli vidět otce naživo? Možná to není tak nereálné. Všimněte si vztahu chovatele a feny. Nebojí se fena svého pána?

Leopardi v nouzi


Aug 15, 2018 ... Leopard není pes pro každého. Leopard je univerzální pracovní pes s vynikajícím nosem, velmi vytrvalý a velmi citlivý.

O psí řeči aneb Velký dar


Feb 23, 2017 ... Tohle opravdu není komunikace. Komunikace je, když si vás pes dobrovolně a radostně hlídá a vy ho za to třeba pochválíte. A když má pes z ...

Více toho o australie neni jedina zeme s problemem psich dostihu nemáme

Pro další informace o australie neni jedina zeme s problemem psich dostihu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o australie neni jedina zeme s problemem psich dostihu.