Zmáčkněte ESC pro zavření

Arym

Tipy na vše o Arym přímo od chovatelů pro chovatele.

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Irský vlkodav


Irský vlkodav (Irish Wolfhound, Irský pes, Velký pes z Irska) Povaha plemene Irský vlkodav je od přírody přátelský a milý pes, který dobře vychází s lidmi i s ostatními psy. P..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Český fousek


Český fousek Povaha plemene Český fousek je oblíbený především u myslivců. Je to velice klidný a poslušný pes. Je také inteligentní, aktivní a houževnatý. Miluje pohyb. Svému ..

Více toho o arym nemáme

Pro další informace o arym zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o arym.