Zmáčkněte ESC pro zavření

Bez voditka

Tipy na vše o Bez voditka přímo od chovatelů pro chovatele.

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Polský chrt


(Polish Greyhound, Chart Polski) Povaha plemene Povahovými rysy se polský chrt příliš neliší od ostatních chrtů. Je to důstojný reprezentant těchto sebevědomých a vyrovnaných ..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Drever


Drever (Švédský jezevčíkovitý brakýř) Povaha plemene Drever je odvážný, houževnatý a neúnavný pes. Doma se však chová klidně. Je velmi přítulný a rád se zdržuje v přítomnosti ..

Cairn teriér - Kernteriér


Cairn teriér - Kernteriér   Povaha plemene Cairn teriér je plemenem psů vhodných pro ty, kteří hledají veselé, dovádivé, chytré a živé psí společníky. Tito psi nenávidí nudu, ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Více toho o bez voditka nemáme

Pro další informace o bez voditka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o bez voditka.