Zmáčkněte ESC pro zavření

Brita

Tipy na vše o Brita přímo od chovatelů pro chovatele.

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Šeltie - Šetlandský ovčák


(shetlandský ovčák) Povaha plemene Šeltie - Shetlandský ovčák je ostražitý, inteligentní, mírumilovný, silný, temperamentní a oddaný. Svého pána miluje a je ostražitý k cizím ..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Stafordširský bullteriér


(Staffordshire Bull Terrier) Povaha plemene Stafordšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný a houževnatý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Musíme vyvrátit zako..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Sloughi - Arabský chrt


(sluga, Arabian Chrt) Povaha plemene Sloughi je pes s poněkud složitější povahou. Je velmi citlivý. K cizím lidem je nedůvěřivý a může být i agresivní. Pokud však získáte jeho..

Skotský teriér


(Scottish terrier) Povaha plemene Skotský teriér je milý, čilý a odolný pes. Má mnoho energie a dostatek sil. Může žít nejen na vesnicích, ale i ve městech. Je to velmi sebevě..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Norwich teriér


(norvičský teriér, Norwich terrier) Povaha plemene „Norvičský teriér je pes, který vyžene svému pánovi chmury z hlavy." Norvičský teriér je veselý a živý pes. Je přátelský a o..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Norfolský teriér


Norfolský teriér (Norfolk Terrier) „Tento teriér si vás získá svým pohledem!" Norfolský teriér je velmi dobrý společník. Neustále se zdržuje v přítomnosti lidí, není rád osamo..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Německý špic trpasličí


(German Spitz - Pomeranian, Deutscher spitz - Zwerspitz) „Malý pes, velký svým duchem." Německý špic trpasličí je velmi veselý a oddaný pes. protože je velmi učenlivý a oddaný..

Německý špic střední


Německý špic střední (angl.: German Spitz - Medium size Spitz; něm.: Deutscher spitz - Mittelspitz) „Německý špic střední, prostřední ze svých tří bratří." Německý špic středn..

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Ne a ne přibrat


Aug 6, 2014 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Co chcete vědět o Brita?

Chcete vědět více o Brita? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Brita a podobných témat.

Kočičí rekordy


Aug 12, 2016 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Jak pomoci psovi s artrózou


Apr 7, 2017 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Pitbul ne!


Jun 18, 2014 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Patří brambory do psího jídelníčku?


Aug 9, 2019 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Psi se žlutou stužkou


Jun 29, 2016 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Mazlení se psy jako lidská droga


Mar 18, 2019 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

I zvířata mají duši


Nov 3, 2014 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Jak zvládnout klidový režim psa


Apr 12, 2017 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Psi v Číně mají vlastní autobus


Aug 20, 2014 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Psi mají poslušnost zakořeněnou


Sep 22, 2014 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Jaký vliv má na psa magnetické pole?


Jan 18, 2018 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

S morčetem na cestách


May 20, 2019 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Psí historie IV.: Bobbie


Aug 24, 2016 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Často se nás v poradně Brita ptáte, čím to je, že dobře krmený a pravidelně odčervovaný pejsek ne a ne přibrat. Po zdravotní stránce je v ...

Více toho o brita nemáme

Pro další informace o brita zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o brita.