Zmáčkněte ESC pro zavření

Dina

Tipy na vše o Dina přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr (Golden Retriever) Povaha plemene Zlatý retrívr je přátelský, mírný, přítulný, důvěřivý, v neposlední řadě poslušný. Je inteligentní a má vrozené vlohy pro plně..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Pyrenejský mastin


(Mastin de los Pirineos) Povaha plemene Pyrenejský mastin je inteligentní a bdělý pes. Je to spolehlivý a poslušný společník a ochránce. Ke své rodině jsou tito psi přátelští ..

Patterdale teriér


Povaha plemene Patterdale teriér je živý a bystrý pes, který se nerad podřizuje. Ke svým majitelům je však velmi milý a má rád děti, s nimiž je schopen navázat pěkný vztah. K ..

Novofundlandský pes


(novofundlanďan, Newfoundland) Povaha plemene „Novofundlandský pes, rybář, který si vás chytne!" Novofundlandský pes je mírný, přítulný a poslušný pes. Je velmi společenský a..

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Norský losí pes černý


(Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Norsk Elghund Sort) „Seveřan s jižním temperamentem." Norský losí pes černý je velmi pracovité plemeno. Ke své rodině je velmi pevně připou..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Maďarský chrt


Maďarský chrt (Magyar Agar) Povaha plemene Pokud mluvíme o chrtech, není snad ani nutné zdůrazňovat, že jde o psy rychlé a vytrvalé. O maďarských chrtech to nelze neříct, jde ..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Akita Inu


Akita Inu (Akita-inu, akita-ken) Povaha plemene Akita inu je mimořádně věrný pes. Jsou zdokumentovány případy, kdy i deset let po smrti svého pána Akita chodil čekat na nádraž..

Více toho o dina nemáme

Pro další informace o dina zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o dina.