Zmáčkněte ESC pro zavření

Divoka prochazka

Tipy na vše o Divoka prochazka přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Divoka Prochazka?

Chcete vědět více o Divoka Prochazka? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Divoka Prochazka a podobných témat.

Psí procházka údolím Divoké Šárky


Jul 1, 2016 ... Sraz byl na louce u zastávky Divoká Šárka. Sešlo se nás kolem 30ti dvounožců a asi tak kolem 20ti čtyřnožců. Všichni pejsci byli výborní, ...

Psí procházka s NF PES V NOUZI


Psí procházka s NF PES V NOUZI. Místo konání: Divoká Šárka. Odkaz: https://www.facebook.com/events/1137511796290275/. Termín: 26.6.2016. Čas: 10:30 - 14:00.

Jak naučit kočku na vodítku?


Feb 26, 2019 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým ... Jsou to divoká a nespoutaná zvířata, která milují svobodu více než cokoli ...

Kočka divoká se vrací


Dec 21, 2016 ... I malá procházka po okolí může být pro domácí kočku velkým dobrodružstvím. Bez vodítka se ale obzvláště ve... Zdraví a strava.

Kočka na vodítku: Jak na to?


Apr 11, 2021 ... V takovém případě by se kočka cítila nepohodlně a celá procházka by se jí mohla zprotivit. Důkladné přeměření ... Kočka divoká se vrací.

Rady na cestu a co zabalit


May 24, 2014 ... Určitě mu udělá dobře i zastávka a procházka (v případě koček při delší cestě zabezpečte možnost venčení, pokud je kočka víc divoká a na ...

Psí zlozvyky a jak se jich zbavit


Oct 26, 2022 ... Přemýšlení totiž psa unaví mnohdy daleko více než procházka, která ho může i rozdovádět! Pravidelný režim na prvním místě.

Vyhrávejte boj s chlupy


Nov 18, 2014 ... Každodenní procházka do zeleně, kde se pes prohání travou a křáčím, je vaším věrným spolubojovníkem. ... Kočka divoká se vrací.

Více toho o divoka prochazka nemáme

Pro další informace o divoka prochazka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o divoka prochazka.