Zmáčkněte ESC pro zavření

Dostane za usi

Tipy na vše o Dostane za usi přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Co chcete vědět o Dostane Za Usi?

Chcete vědět více o Dostane Za Usi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Dostane Za Usi a podobných témat.

Kožní problémy u psů


Aug 12, 2019 ... Obecně lze za hlavní původce označit následující skupiny: ... Do otevřené rány způsobené škrábáním se dostane infekční patogen (bakterie).

Proč mají štěňata zavěšené uši?


Sep 11, 2014 ... Ovlivňuje nejen vývoj hlavy, zubů, uší nebo pigmentových buněk, ... S viry způsobujícími FIP se za život dostane do styku většina koček, ...

Jak stříhám Kulajdu


May 23, 2014 ... Směrem od uší dopředu stříhám jen nůžkami. Abych jí nevypíchla oko, držím ji pevně za čumák. Za ušima holím, má tam jemné chloupky, ...

Více toho o dostane za usi nemáme

Pro další informace o dostane za usi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o dostane za usi.