Zmáčkněte ESC pro zavření

Hafici slouzi dobre veci

Tipy na vše o Hafici slouzi dobre veci přímo od chovatelů pro chovatele.

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Jak vybrat psa


PP slouží hlavně k tomu, abyste měli záruku o tom, jaký váš psík bude, že z něj opravdu vyroste to, co chcete, a máte alespoň částečnou záruku, že bude zdravý.

Proč pes dělá to neb ono


Mar 18, 2011 ... Zrak je pro psa druhořadým smyslem. V jeho oku převládají čípky nad tyčinkami, které slouží k vidění v noci při kterém pes vidí 3x lépe než ...

Co chcete vědět o Hafici Slouzi?

Chcete vědět více o Hafici Slouzi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Hafici Slouzi a podobných témat.

Puli - pes s dredy


Jul 17, 2012 ... Pastevecký pud jim zůstal až dodnes.I dnes jsou pulici také vidět na pastvách. Ale dnešní puli spíš slouží jako společenský a sportovní pes.Mají ...

BARF - Přirozená strava psa


Jun 24, 2009 ... Sliny psa jsou velmi husté (v jícnu slouží jako kluzná látka) a proto je velmi malá pravděpodobnost zapíchnutí. Žaludeční šťáva psa obsahuje ...

Poctivý chov


Apr 15, 2015 ... ... přes obrany až po lov nebo mushing slouží vedle zábavy pro pro psa i jeho majitele k tomu, aby se našly a rozvíjely kvality a vlohy psa.

Více toho o hafici slouzi dobre veci nemáme

Pro další informace o hafici slouzi dobre veci zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o hafici slouzi dobre veci.