Zmáčkněte ESC pro zavření

Inteligence psu

Tipy na vše o Inteligence psu přímo od chovatelů pro chovatele.

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Bišonek


Bišonek Povaha plemene Již ze zmíněného historického hlediska je zřejmé, že bišonek je společenský pes, který potřebuje být mezi lidmi. Je to jeho základní potřeba - potom je ..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Bandog


Bandog Povaha plemene V dnešní době známe plemeno bandog, jaké v 50. až 60. letech minulého století vykřížil veterinář Swinford v USA. Jeho záměrem bylo vyšlechtit psa silného..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Co chcete vědět o Inteligence Psu?

Chcete vědět více o Inteligence Psu? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Inteligence Psu a podobných témat.

Louisianský leopardí pes


Jan 27, 2014 ... Nejspíš vznikl křížením indiánských psů s červeným vlkem a psy typu mastif a ... Jeho inteligence a myšlenkové pochody totiž nejsou vždy ku ...

Rozdíly v krmení koček a psů


Nov 12, 2014 ... Rozdíly v krmení koček a psů ... Může za to jeho mimořádná všestrannost, přizpůsobivost, inteligence a oddanost.

Focení psů v pohybu


Nov 19, 2014 ... Focení psů v pohybu ... Může za to jeho mimořádná všestrannost, přizpůsobivost, inteligence a oddanost. Podobně jako britská krátkosrstá ...

Jak na focení psů?


Jul 28, 2014 ... Slíbila jsem vám proto sérii článků o focení psů, takže hurá do toho. ... mimořádná všestrannost, přizpůsobivost, inteligence a oddanost.

Světová výstava psů 2021 v Brně


Oct 12, 2021 ... V této bylo zapsaných 65 psů a náš český reprezentant soutěžil s devíti ... mimořádná všestrannost, přizpůsobivost, inteligence a oddanost.

Jak překonat strach dětí ze psů?


Sep 24, 2020 ... Z čeho může pramenit dětský strach ze psů? ... Může za to jeho mimořádná všestrannost, přizpůsobivost, inteligence a oddanost.

Člověk a pes


Nov 5, 2018 ... První pomoc občas potřebuje i pes. Lidé většinou neví, co mají dělat když se něco stane člověku a už vůbec ne, když se něco stane psu. V případě ...

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... Sekce: Chov psů a koček, Plemena. Beagle - o plemeni Aktivní a přátelský pejsek, který neustále vymýšlí rošťácké kousky.

Více toho o inteligence psu nemáme

Pro další informace o inteligence psu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o inteligence psu.