Zmáčkněte ESC pro zavření

Ja a muj pes

Tipy na vše o Ja a muj pes přímo od chovatelů pro chovatele.

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Aljašský malamut


Aljašský malamut (Malamut, Alaskan Malamute) Povaha plemene Malamut je společenský, přátelský, dobrosrdečný a laskavý pes. Je velmi hravý a v dospělosti důstojný. Dokáže být t..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Grifonek bruselský


Grifonek bruselský (Griffon Bruxellois, Brussels Griffon) Povaha plemene Bruselský grifonek je velmi živý, ostražitý a pozorný pes. Miluje svého pána, je rád středem jeho pozo..

Grifonek belgický


Grifonek belgický (Grifon belge) Povaha plemene Zvědavý, rozpustilý, veselý, temperamentní, bdělý, hravý a velmi společenský pes. Belgický grifonek je nekomplikovaný, klidný a..

Field španěl


Field španěl Povaha plemene Toto plemeno je mírné, přítulné a inteligentní. Venku je field španěl temperamentní a hravý pes. Doma se však chová zpravidla klidně. Má vynikající..

Americký kokršpaněl


Americký kokršpaněl (Americký kokr, American cocker spaniel) Povaha plemene Je to velmi inteligentní pes, který je schopen se rychle naučit spoustu povelů. Někdy máte dojem, ž..

Ten můj je hodný!


Oct 27, 2022 ... Na tohle doporučení jsem narazila i v situaci, kdy má váš pes problém s lidmi/dětmi a ti se k vám ženou s výkřikem "Ten je ale rozkošný, si ...

Já jsem sir Humphrey. A vy?


Jan 24, 2014 ... jsem sir Humphrey. ... Víte, jsem totiž honorace z množírny. ... to sobota – mě ta paní vzala na veliký výlet, můj první v životě.

Co chcete vědět o Ja A Muj Pes?

Chcete vědět více o Ja A Muj Pes? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ja A Muj Pes a podobných témat.

Muj maly pejsek Gufi


Jul 14, 2016 ... Můj pes jménem Gufi nemá oko kvůli tomu, že jeho bývalý paniček ho připravil o oko ... Ja vim, že tenhle článek je moc kratky a nevim, ...

Co dělat při podezření na otravu psa?


Aug 5, 2015 ... Můj první pes trpěl na slabé zažívání, zároveň se úspěšně řadil do oné skupiny ... A to teď aplikuji i u sebe doma kvůli zvířatům.

Deset kroků k procházce bez tahání


Dec 20, 2016 ... se však chci s vámi podělit s tím způsobem, který praktikuji . ... V základě je potřeba držet vodítko prověšené, aby se pes cítil ...

Hugo - denník francúzskeho buldočka


Jun 8, 2018 ... Ja som medzičasom sedel pri jeho taške s jedlom. ... Panica zas mala preslov aký som ja buldočí papľuh a oštinoha, a že ako bude vyzerať ...

Více toho o ja a muj pes nemáme

Pro další informace o ja a muj pes zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ja a muj pes.