Zmáčkněte ESC pro zavření

Ja ve svete

Tipy na vše o Ja ve svete přímo od chovatelů pro chovatele.

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský španěl


Povaha plemene Tibetský španěl je milý, citlivý, veselý a inteligentní pes. Říká se, že je to "velký pes v malém". Umí být velmi klidný, soustředěný a důstojný. Má ale také vl..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Mops


Mops (mopslík) Povaha plemene Velikou předností mopse je jeho nesmírně mírumilovná, přátelská a společenská povaha. Mops je důstojný a inteligentní pes, vyrovnaný, šťastný a p..

Malý modrý gaskoňský honič


Malý modrý gaskoňský honič Povaha plemene Tito psi mají vřelou povahu. Co se týče jeho pracovních vlastností, malý gaskoňský honič má výborný čich, všestranné lovecké nadání a..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Grifonek bruselský


Grifonek bruselský (Griffon Bruxellois, Brussels Griffon) Povaha plemene Bruselský grifonek je velmi živý, ostražitý a pozorný pes. Miluje svého pána, je rád středem jeho pozo..

Dobrman


Dobrman Povaha plemene Dobrman je proslulý svou inteligencí a výbornými schopnostmi hlídače. Je silný, bystrý, útočný, vyniká ostražitostí. Velmi důležitá je důsledná výchova ..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Bladhaund - Anglický barvář


Bladhaund - Anglický barvář (bloodhound, svatohubertský pes, pes sv. Huberta) Povaha plemene Tito psi se chovají naprosto přátelsky ke všemu živému, milují dospělé lidi stejně..

Bišonek


Bišonek Povaha plemene Již ze zmíněného historického hlediska je zřejmé, že bišonek je společenský pes, který potřebuje být mezi lidmi. Je to jeho základní potřeba - potom je ..

Bígl - Beagle


Bígl - Beagle Povaha plemene Bígl (Beagle) je milý, přátelský a samostatný pes. Není agresivní a ani příliš temperamentní. Bígl je kamarádský, bystrý a nenáročný pes. Miluje s..

Bernský salašnický pes


Bernský salašnický pes Povaha plemene Při popisu povahy bernského salašnického psa je možné použít samé superlativy. Tento pes je totiž vynikajícím přítelem svého pána i jeho ..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Co chcete vědět o Ja Ve Svete?

Chcete vědět více o Ja Ve Svete? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Ja Ve Svete a podobných témat.

Jak klikr trénink na svět přišel


Mar 2, 2014 ... Skinner chtěl, aby pokračovali ve studiích (Bailey and Gillaspy, 2005). Přes to všechno v roce 1947 založili firmu Animal Behavior Enterprises, ...

10 tipů, jak se správně starat o fretku


Jan 25, 2019 ... Nic nezkazíte tím, když pořídíte u veterináře nebo ve zverimexu kompletní granulové krmivo, nebo když dáte vašemu malému mazlíčkovi kvalitní ...

Více toho o ja ve svete nemáme

Pro další informace o ja ve svete zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ja ve svete.