Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsem prisla do noveho domova

Tipy na vše o Jak jsem prisla do noveho domova přímo od chovatelů pro chovatele.

Polámané zlatíčko Sára


Oct 12, 2018 ... Sára přišla do útulku LOZ Olomouc v březnu 2018 se zlomeninami ... její zážitky od doby přijetí do útulku až po odchod do nového domova.

Co chcete vědět o Jak Jsem Prisla Do Noveho Domova?

Chcete vědět více o Jak Jsem Prisla Do Noveho Domova? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsem Prisla Do Noveho Domova a podobných témat.

Zdeněk, Václav a jejich příběh


Sep 1, 2014 ... Tou dobou jsem měla stafordku 12let a tragicky jsem přišla o svého ... Trochu zaboudlý a hubený Zdeněk vyrazil do svého nového domova.

Anděl na čtyřech tlapkách


Nov 30, 2015 ... Takže než Odettka přišla, dostala jsem se několikrát do život ... Svůj talent předvedla Odetta hned druhý den po příchodu do nového domova, ...

Rozmazluji svého pejska


Mar 17, 2011 ... No ano, především z pohledu těch, kteří psa nemají, nebo si ho pletou s morčetem, svého psa velmi rozmazluju! Když jsem si po starušce ...

Konečně plavu!


Jun 27, 2017 ... Dostat prcka do vody byla opravdu síla. Umýt pacinky od bláta ve sprše bylo, jak kdybychom jí týrali. Křičela na celý byt, na celé patro.

Jak pomoci psovi od stresu či bázlivosti


Sep 19, 2016 ... Bachovy kapky - nejen ty na strach u psa - jsou majiteli psů i koček obecně velmi chválené pro své účinky. S Bachovými kapkami jsem dosáhla ...

Více toho o jak jsem prisla do noveho domova nemáme

Pro další informace o jak jsem prisla do noveho domova zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsem prisla do noveho domova.