Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsem prisla do sveho domova

Tipy na vše o Jak jsem prisla do sveho domova přímo od chovatelů pro chovatele.

Co chcete vědět o Jak Jsem Prisla Do Sveho Domova ?

Chcete vědět více o Jak Jsem Prisla Do Sveho Domova ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsem Prisla Do Sveho Domova a podobných témat.

Fešák James hledá domov


Aug 24, 2021 ... No a já jsem k němu neměl důvěru. Víte, my psi, když se bojíme, tak někdy, čistě ze strachu, kousneme… a tak se stalo, že já jsem svýho pána ...

Zdeněk, Václav a jejich příběh


Sep 1, 2014 ... Tou dobou jsem měla stafordku 12let a tragicky jsem přišla o svého ... Trochu zaboudlý a hubený Zdeněk vyrazil do svého nového domova.

Lejdynka v novém domově


Feb 10, 2012 ... Jednou, když jsem ji byla venčit, Lejdy se ve. ... Lejdynka v novém domově ... Tyhle léky musela brát, až do konce svého života.

Může být příliš pozdě?


Apr 17, 2018 ... Pak přišel dopis, ve kterém se majitelka svého pejska zříká, s tím, ... Tak jsem protivného dědka dostala do smyčky a ven na procházku.

Jak zvládnout separační úzkost psa?


Sep 29, 2020 ... Každý majitel pejska zná pocit, kdy musí odejít z domu například do práce, svého mazlíčka si z nějakého důvodu s sebou vzít nemůže a neví, ...

Kočka z paneláku se na zahradě neztratí


Aug 1, 2014 ... Jak zvládnout separační úzkost psa? Každý majitel pejska zná pocit, kdy musí odejít z domu například do práce, svého mazlíčka si z nějakého ...

Rozmazluji svého pejska


Mar 17, 2011 ... Bydlíme totiž v bytě panelového domu a ten by pejskovi jako výběh nestačil. A hlavně, pravidelné venčení a dlouhé procházky přece patří do ...

Jak jsme ke štěněti přišli


Aug 12, 2012 ... Ikdyž jsem svým celým původem němec, ale v česku žiji od malička, takže jsem ji ... Z rukou paní se mi do rukou dostal rodokmen fenky.

Více toho o jak jsem prisla do sveho domova nemáme

Pro další informace o jak jsem prisla do sveho domova zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsem prisla do sveho domova .