Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak jsme si jeli pro stenatko

Tipy na vše o Jak jsme si jeli pro stenatko přímo od chovatelů pro chovatele.

Příběh jedné fenky z množírny


May 12, 2014 ... Do nedávna sem byla "jen psem", rodila jsem štěňátka, která pak prodávali ... Poté jsme nastoupili zase do auta a jeli jsme docela dlouho.

Co chcete vědět o Jak Jsme Si Jeli Pro Stenatko?

Chcete vědět více o Jak Jsme Si Jeli Pro Stenatko? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Jsme Si Jeli Pro Stenatko a podobných témat.

Terykovo splněné vánoční přání


Jan 10, 2016 ... Jeli jsme asi 3 a půl hodiny a pak jsme konečně vystoupili z auta. ... Panička musela ta štěňátka vypiplat - zachránila je z nějakého ...

Život a nemoce !!!


Sep 25, 2011 ... Jednou , to mi bylo asi 5 let, jsem šla na operaci s prstem na ruce, za odměnu jsem si mohla jet vybrat štěňátko českého fouska.

Jaké náhubky používat?


Sep 20, 2014 ... A je-li to opravdu nezbytné a jste k tomu okolnostmi donuceni, ... že když jsme minulé léto jeli hodinu vlakem a velmi nepříjemná průvodčí ...

Pan pes


Jun 10, 2017 ... Šli jsme do toho ale se všemi riziky, která adopce staršího pejska ... Dali jsme si čas všechno doma připravit a za týden jsme pro něj jeli.

Psí výročí..


Mar 24, 2014 ... ... přivezli naše nové štěně. Chtěli jsme německého ovčáka, jako byl náš první pes Dan I. Loni v únoru jsme si ho jeli na inzerát zamluvit.

Jak jsme ke štěněti přišli


Aug 12, 2012 ... Psal se den 9.9.2011, když na můj inzerát "Sháním psa-fenu, štěně bígla bez PP" ... Cesta nebyla dlouhá, jen jsme pro ni jeli asi cca "5km", ...

Jak jsme učili první povely


Sep 25, 2015 ... To jsem podporovala nejen svým hlasem, kdy jsem štěně k sobě ... a tak jsme posbírali síly, vypotáceli se z vyhřátých postelí a jeli jí ...

Čert a zmije


Jun 13, 2015 ... Celá naše rodinka včetně psa Čerta jela navštívit našeho dědu do nemocnice ... Jeli jsme autem a po cestě se Čertovi mnohanásobně přitížilo.

Kastrace psů


Feb 21, 2014 ... Shrnula jsem pro Vás nejčastější otázky, s nimiž jsem se setkala. Máme psa a děti přinesly domů fenku. Nechceme štěňátka.

Zuzanka - hopsající mopsík


Oct 27, 2017 ... "Takže budete mít někdy v dohledné době štěňata?" Paní odvětila, že teď měla, ... Pro Zuzanku jsme jeli až do Valašského Meziříčí.

Problémový pes snadno a rychle - 10.


Jul 25, 2014 ... Jak tedy správně postupovat od chvíle, kdy jsme si tu malou, ... Ještě než se s chovatelem rozloučíte, vytvořte si pro své štěně „pachovou ...

Amigo - příběh pejska od množitele


Apr 8, 2014 ... Našli jsme si inzerát a 30. září 2011 jeli pro Amiga. Pejsek byl velice hravý a ... UŽ ŽÁDNÉ ŠTĚNĚ OD POCHYBNÉHO MNOŽITELE A BEZ PAPÍRŮ.

Jsem myšák!


Dec 23, 2017 ... Jeli jsme docela dlouho, a když auto konečně zastavilo a oni otevřeli dveře, zjistil jsem, že to není vycházka ani výlet.

Saluki - lovec aristokrat


Dec 24, 2014 ... Začala jsem hledat štěňátko a nakonec jsem si přivezla z Belgie1,5 roku ... nelíbil (a to jsme za ním jeli do Vídně J), a já ji nenutila.

Jak moc je moc pohybu pro psa?


Dec 16, 2022 ... Většina pohybových/cvičebních režimů je pro psa v pohodě tehdy, jsou-li prováděné v určité míře a je-li psovi dopřáno zahřátí svalů před ...

ENZO - Medové dny 1


Jun 21, 2016 ... Jeli jsme prozkoumat zahradu, kde bychom měli v budoucnu bydlet. Byl jsem nadšený. Hurá, budu mít revír jako smečka z Touškova.

O psí tlapky je třeba se v zimě starat


Oct 17, 2017 ... Samozřejmě ji sůl pálila do tlapek. Všichni v ulici na mě koukali, jako bych jí vraždila, a tak jsem jen sklopila hlavu, štěňátko vzala do ...

Více toho o jak jsme si jeli pro stenatko nemáme

Pro další informace o jak jsme si jeli pro stenatko zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak jsme si jeli pro stenatko.