Zmáčkněte ESC pro zavření

Je tomu rok

Tipy na vše o Je tomu rok přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Uruguayský cimarron


Povaha plemene Cimarron je velmi odvážný a vyrovnaný pes. Vyniká značnou inteligencí a díky tomu lze dobře cvičit, musí se však začít včas. Stejně tak je nutná socializace už ..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Španělský mastin


Povaha plemene Španělský mastin je inteligentní a sebevědomý. Svojí síly si je vědom, ale používá ji pouze proti nepřátelům a to jsou pro něho šelmy. Španělský mastin je velmi..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Papillon - Trpasličí kontinentální španěl


(Motýlek, můra, phaléne) Povaha plemene Papillon neboli malý kontinentální španěl je ideální společenský pes, který je velice vázán na své pány. Má živou, zvídavou povahu a je..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Německý ohař drátosrstý


Německý ohař drátosrstý (Německý hrubosrstý ohař, German Wirehaired Pointer, Deutsch Drahthaar ) „Ohař je lovec tělem i duší, zvláště lehce si uloví naše srdce!" Němečtí ohaři..

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Německá doga


Německá doga (Deutsche Dogge, Great Dane, German Mastiff, Grand Danois) Povaha plemene „Velký pes s velkým srdcem!" V rodině se okamžitě stane plnohodnotným členem. K tomu dog..

Neapolský mastin


Neapolský mastin (Mastino Napoletano, Neapolitan Mastiff ) Povaha plemene   „Mastin, velmi náročný a majestátní rodinný typ psa!" Neapolský mastin je velmi náročné plemeno na ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Kanárská doga


Kanárská doga (Perro do Presa Canario, Dogo Canario) Povaha plemene Perro de Presa Canario - kanárská doga - je tvrdý, silný, vážný pes, který přesně naplňuje představu o dobr..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Více toho o je tomu rok nemáme

Pro další informace o je tomu rok zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o je tomu rok.