Zmáčkněte ESC pro zavření

Jeji novy domov

Tipy na vše o Jeji novy domov přímo od chovatelů pro chovatele.

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Co chcete vědět o Jeji Novy Domov?

Chcete vědět více o Jeji Novy Domov? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jeji Novy Domov a podobných témat.

Když single vychovává psa


Jan 20, 2017 ... Jednoho dne začala být fenka majitelce na obtíž, protože její nový přítel tuto fenku doma nechtěl, a tak se paní rozhodla, ...

Příběh jedné fenky z množírny


May 12, 2014 ... Panička si prvně říkala, že u ní zůstanu jen v dočasné péči a že mi pak bude hledat nový domov. Ale doma si mě oblíbil i její přítel a bylo ...

Adopce psích seniorů


May 4, 2022 ... ... téma adopce psích seniorů a o její podpoře Nadačním fondem Psí Naděje. Proč dát domov právě starému pejskovi? Psí adepty na nový domov ...

Kam s kočkou o dovolené?


Jul 16, 2018 ... Některé z koček si dokážou zvyknout na druhý domov. ... Druhá kočka v domácnosti: jak nový přírůstek začlenit do rodiny?

Psí historie I.: kosmonaut Lajka


May 20, 2016 ... Její návrat na Zemi ale nebyl plánovaný, taková technologie ještě ... Pokud jste si nějaký cíl pro nový rok předsevzali, mysleli jste na své ...

Více toho o jeji novy domov nemáme

Pro další informace o jeji novy domov zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jeji novy domov.