Zmáčkněte ESC pro zavření

Kdyz pes miluje vodu

Tipy na vše o Kdyz pes miluje vodu přímo od chovatelů pro chovatele.

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Bobtail - Staroanglický ovčák


Bobtail - Staroanglický ovčák Povaha plemene Jako původně pastevecký pes je bobtail dobře ovladatelným psem s vrozeným smyslem pro povinnost. Dnes je chován téměř výhradně jak..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Smolař Jack znovu hledá domov


Dec 13, 2021 ... Jack je temperamentní pes s velkým potenciálem pro různé psí aktivity a skvělý ... Je nadšený aportér, miluje vodu, rád se učí a pracuje, ...

Pravidla psí koupačky


Jul 27, 2019 ... Ne každý pes ale vodu miluje. ... si to situace bude žádat, chladící podložka, když bude velké vedro, a psí lékárnička pro všechny případy.

Co chcete vědět o Kdyz Pes Miluje Vodu ?

Chcete vědět více o Kdyz Pes Miluje Vodu ? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kdyz Pes Miluje Vodu a podobných témat.

Bígl - učenlivý rošťák


Feb 5, 2014 ... Bígl je takový „malý velký“ sportovec, miluje pohyb. Celá staletí byl šlechtěn jako pes lovecký, a zůstal jím dodnes. I když už není na hony ...

Cestujeme se psem


Feb 7, 2018 ... Je potřeba, aby měl váš pes platná očkování a byl odčerven. ... miluje vodu a musí vyzkoušet hloubku a teplotu každé louže, kterou potkáme.

Se psem k moři


Jun 27, 2014 ... Navíc až dorazíte na místo, i váš pes bude potřebovat někde složit hlavu. ... Jestli váš chlupáč miluje vodu, bude určitě nadšený i z moře.

Fešák James hledá domov


Aug 24, 2021 ... Jak už to ale bývá, když pes pozná, že existuje také jiný život, než ten, ... A strašně moc miluje vodu a velmi rád plave.

Kooikerhondje – kachní pes z Nizozemí


Jun 1, 2021 ... 40 cm a váží 8–12 kg), zato je silný a má výdrž, navíc mu nevadí chlad a vlhkost, vodu přímo miluje. Kooikerhondje v Česku. První kooikerhondje ...

Psí vodáci


Aug 13, 2014 ... Už dávno nemusíte nechávat své psy doma, když se rozhodnete strávit ... Pes by neměl celé dny pít vodu z řeky, i přes den v lodi mu štědře ...

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Dnešní domácí, vyšlechtění psi už nejsou těmi houževnatými vlky jako kdysi. A i když jsou v té nejlepší kondici, na zimu to stačit nemusí a je ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to pes v pohybu. ... Je to pes, který miluje pohyb. ... jiní na druhou stranu nemůžou vodu vystát nebo plavat neumí. Ať už je váš pes ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to pes, který miluje pohyb. ... I proto to není úplně typický rodinný pes. Nejšťastnější je, když žije ve smečce. ... Milujete vodu?

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... Jiný pes, který má vodu rád a nebojí se jí, vám v učení může pomoci. Když ten váš uvidí, jak ve vodě řádí jiní psi a jak si to užívají, ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... Je to pes, který miluje pohyb. ... I proto to není úplně typický rodinný pes. Nejšťastnější je, když žije ve smečce.

Když vám kočka nechce pít


Feb 24, 2017 ... I když kočky díky svým ledvinám (které vodu filtrují více a tvoří ... Canisterapie, tedy terapeutický proces, během nějž pes interaguje v ...

Aportování snadno a rychle. Jak na to?


Oct 19, 2021 ... Když pejsek hračku po aportu před vámi pustí, nechte ho také sednout. A odměňte. Pokud má váš čtyřnohý kamarád rád vodu, zkuste aportování ...

Více toho o kdyz pes miluje vodu nemáme

Pro další informace o kdyz pes miluje vodu zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kdyz pes miluje vodu .