Zmáčkněte ESC pro zavření

Lov na zajice

Tipy na vše o Lov na zajice přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Plavý bretaňský baset


(Basset Fauve de Bretagne)   Povaha plemene Plavý bretaňský baset je především vášnivý lovec, dnes je ale chován i jako velmi příjemný a kamarádský společník. Má vyváženou, ne..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Artoisský honič


Artoisský honič (Artéský honič, Pikardský honič, Chien d´Artois, Artois Hound) Povaha plemene Artoisský honič je společenský pes, který velmi dobře snáší život ve smečce. Je p..

Coursing


Jun 11, 2020 ... Pes běhá buďto na oválu nebo na obyčejné louce, kde se pomocí kladek vytyčí trasa simulující běh zajíce. ... nalov”. Cílem psa je tedy ulovit ...

Lovec začátečník


Oct 17, 2014 ... ... zajíce. Někteří lidé doporučují lovecký výcvik neuspěchat a například ... Jsou psí povahy, které se na lov nehodí? Z toho, co jsem zatím ...

Co chcete vědět o Lov Na Zajice?

Chcete vědět více o Lov Na Zajice? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Lov Na Zajice a podobných témat.

Více toho o lov na zajice nemáme

Pro další informace o lov na zajice zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o lov na zajice.