Zmáčkněte ESC pro zavření

Max

Tipy na vše o Max přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Karelský medvědí pes


Karelský medvědí pes Povaha plemene Tento převážně lovecký pes dokáže pracovat samostatně, je schopen se sám rozhodnout kdy a jak zaútočit a neváhá riskovat život při obraně s..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Italský chrtík


Italský chrtík (Piccolo Levriero Italiano, Italian Greyhound) Povaha plemene Italský chrtík je typický společenský pes s milou a veselou povahou. Je dobrosrdečný, citlivý, přá..

Istrijský krátkosrstý honič


Istrijský krátkosrstý honič (Istarski Kratkodlaki Gonič, Istrian Short-haired Scent Hound) Povaha plemene Istrijský krátkosrstý honič je výborný honič, používaný hlavně na lov..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Grónský pes


Grónský pes (Grönlandshund) Povaha plemene Grónský pes je samostatný, inteligentní, vyrovnaný, dominantní, tvrdý sám k sobě, svéhlavý, nesmírně energický a temperamentní. Nesn..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Dánská doga


Dánská doga (Broholmer) Povaha plemene Přes svoji obrovskou sílu má neskutečně mírumilovnou a klidnou povahu. Je velice učenlivá a hravá, ale často také tvrdohlavá. Tohoto mim..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Búrský buldok


Búrský buldok (Boerboel) Povaha plemene Búrský buldok Boerboel je velmi vitální pes s vyrovnanou povahou. Má silnou, robustní postavu, přitom je však mrštný a pohyblivý. Snadn..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Border kolie


Border kolie Povaha plemene Psi z rodu border kolie jsou nesmírně inteligentní, učenlivý a pracovití. Je to také značně odvážné plemeno, ovšem se sklonem velice silně citově p..

Bergamský ovčák


Bergamský ovčák Povaha plemene Bergamský ovčák v sobě nese kus typicky italské povahy - tito psi jsou velice přátelští, přirozeně sebevědomí a rádi užívají života. Nelze jim u..

Bavorský barvář


Bavorský barvář Povaha plemene Málo štěkající bavorský barvář je doma klidným, poslušným a přátelským psem. Je to ale lovec, s velkou potřebou pohybu a práce s obdivuhodnou vý..

Barzoj - ruský chrt


Barzoj - ruský chrt Povaha plemene Chování barzoje téměř kopíruje jeho celkový vzhled - je to klidný a vyrovnaný pes, k rodině chovatele přítulný, vůči cizím lidem si zachováv..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Jak se fotí Max s Benem


Mar 8, 2017 ... Ben Cristovao pomáhá pejskovi z útulku najít nový domov. Víte, jak probíhá takové focení celebrit? Hvězda psích salónů Max dorazí na focení se ...

Co chcete vědět o Max?

Chcete vědět více o Max? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Max a podobných témat.

Dobrman Max konečně našel domov!


Maxe opustila po 6ti letech majitelka a vrátil se k původní chovatelce. Ta mu hledala domov. Do nové rodiny odjel Max od své původní chovatelky, u které se ...

Tlapkiáda 2023


... princ čeká na svého anděla ❤ · Guči · ❤️ TIMMY ❤️ · Babi · Max · RASTY · Bábinka · Překrásná modroočka Ája hledá ten nejbáječnější domov :-))) · Lila ...

Psí vodáci


Aug 13, 2014 ... V létě trávím maximum času venku a především o víkendech chodíme s přáteli a jejich psy na společné venčící výlety.

Více toho o max nemáme

Pro další informace o max zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o max.